Thomas w Schwedt koło Szczecina

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
jkris

Thomas w Schwedt koło Szczecina

Post autor: jkris »

jezdze tam dosyc czesto na zakupy i koncert Thomasa chyba koniecznie bede musial zaliczyc ale ta cena... no ale z drugiej strony taka szansa sie nie powtorzy ;-)
Awatar użytkownika
arsau6

Post autor: arsau6 »

A mnie kto podwiezie na koncert bo tez chce posluchac
Muzyka, muzyka, to jest wszystko, wszystko, co mam.
arsau6 pozdrawiam
Edyta

koncert

Post autor: Edyta »

mam takie organizacyjne pytnia: czy ktos wie moze o ktorej bedzie ten koncert i gdzie i czy bedzie mozna kupic bilet przed koncertem. Dzieki za odpowiedz :D
edith
jkris

impreza odbedzie sie w tym domu kultury czy tez teatrze
http://www.theater-schwedt.de/idx/page/102/
ale nie wiem czy mozna kupic bilet w Polsce zeby specjalnie po niego nie jechac- chyba, ze bez problemu bedzie mozna kupic przed samym koncertem...
Edyta

dzieki :D , tez sie wybieram na ten koncert, taka okazja nie czesto sie zdarza. Nie wiem jak z tym biletem, na stronie Thomasa Andersa jest telefon, fajnie jak by mozna bez problemu przed koncertem kupic. Pozdrawiam
edith
Edyta

czesc, mam ostatnie pytanie odnosnie koncertu, czy ktos wie jak sie tam dostac nie posiadajac samochodu? Ja jestem z Poznania i zastanawiam sie jak tam dotrzec:) bede wdzieczna za wszelkie wskazowki.
edith
jkris

ja niestety w ostatnim tygodniu wydalem 700zl na leczenie psa i niestety na koncert nie pojade. co do tego jak sie tam dostac to musisz dojechac do Szczecina a dalej to nie wiem... postaram sie dowiedziec czy jest jakies stale polaczenie miedzy Schwedt a Sz-nem, ale raczej nie ma. tam na zakupy jezdzi sie raczej samochodami, nie kojarze zeby byly np jakies busy...
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Tez chciałabym pojechać ale niestety nie jestem zmotopryzowana :( heh...sprawdzałam - PKS kursuje tylko od poniedziałku do piątku :(
w tamtą stronę można od biedy dostać się pociągiem z przesiadką w Angermunde... a powrót kijowy: pociąg 21.04 a następny rano...
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
jkris

Elltoja pisze:Tez chciałabym pojechać ale niestety nie jestem zmotopryzowana :( heh...sprawdzałam - PKS kursuje tylko od poniedziałku do piątku :(
w tamtą stronę można od biedy dostać się pociągiem z przesiadką w Angermunde... a powrót kijowy: pociąg 21.04 a następny rano...
z powrotem nie ma probemu- idziesz do Oder Center a tam 50% kupujacych to Szczecinianie ;-) zapewne z kims sie zbierzesz ;-)
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Sama i tak nie pojadę...nie znam niemieckiego... poza tym po godz 21 - bo chyba około tej godziny skończy się koncert a może trochę później, jeszcze zanim się wyjdzie.. - może być problem (Oder-Center w soboty jest czynne do 20) a włóczyć się nocą po obcym mieście jakoś mi się nie uśmiecha...

można jeszcze ewentualnie spróbować poszukać noclegu i wrócić następnego dnia rano... z tym, że to jednak podwyższa koszty :?
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
ODPOWIEDZ