Thomas w Schwedt koło Szczecina
-
jkris
Thomas w Schwedt koło Szczecina
jezdze tam dosyc czesto na zakupy i koncert Thomasa chyba koniecznie bede musial zaliczyc ale ta cena... no ale z drugiej strony taka szansa sie nie powtorzy 
-
jkris
impreza odbedzie sie w tym domu kultury czy tez teatrze
http://www.theater-schwedt.de/idx/page/102/
ale nie wiem czy mozna kupic bilet w Polsce zeby specjalnie po niego nie jechac- chyba, ze bez problemu bedzie mozna kupic przed samym koncertem...
http://www.theater-schwedt.de/idx/page/102/
ale nie wiem czy mozna kupic bilet w Polsce zeby specjalnie po niego nie jechac- chyba, ze bez problemu bedzie mozna kupic przed samym koncertem...
-
jkris
ja niestety w ostatnim tygodniu wydalem 700zl na leczenie psa i niestety na koncert nie pojade. co do tego jak sie tam dostac to musisz dojechac do Szczecina a dalej to nie wiem... postaram sie dowiedziec czy jest jakies stale polaczenie miedzy Schwedt a Sz-nem, ale raczej nie ma. tam na zakupy jezdzi sie raczej samochodami, nie kojarze zeby byly np jakies busy...
- Elltoja
-
jkris
z powrotem nie ma probemu- idziesz do Oder Center a tam 50% kupujacych to SzczecinianieElltoja pisze:Tez chciałabym pojechać ale niestety nie jestem zmotopryzowanaheh...sprawdzałam - PKS kursuje tylko od poniedziałku do piątku
w tamtą stronę można od biedy dostać się pociągiem z przesiadką w Angermunde... a powrót kijowy: pociąg 21.04 a następny rano...
- Elltoja
Sama i tak nie pojadę...nie znam niemieckiego... poza tym po godz 21 - bo chyba około tej godziny skończy się koncert a może trochę później, jeszcze zanim się wyjdzie.. - może być problem (Oder-Center w soboty jest czynne do 20) a włóczyć się nocą po obcym mieście jakoś mi się nie uśmiecha...
można jeszcze ewentualnie spróbować poszukać noclegu i wrócić następnego dnia rano... z tym, że to jednak podwyższa koszty
można jeszcze ewentualnie spróbować poszukać noclegu i wrócić następnego dnia rano... z tym, że to jednak podwyższa koszty