Mark Medlock & Dieter Bohlen - Unbelievable

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
ODPOWIEDZ
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

"zawiesil sie facet i tyle..." podoba mi się ten tekścik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hehe

Jeśli chodzi o nowa piosenke to nie wiem po co Dieter się tam wepchał...to zaczyna już być żałosne...liczyłem że jednak zaśpiewa cośswoim głosem...
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Dzisiejszy materiał z RTL!!! (Punkt 6):
http://www.youtube.com/watch?v=fHa6Gho52KY
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Pkmodern

DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

Oglądałam Vivę Live. Piosenka nie najgorsza, bardzo piękna, Bohlen na 100% tam nic nie śpiewa i to tyle co na razie mogę powiedzieć...
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ojojoj... ;) Generalnie im dalej tym gorzej - ładne zwrotki, znacznie słabszy refren, o aranżacji w ogóle nie ma co się wypowiadać...

Co do Dietera, to zdaje się, że tym razem jednak dał głos, ale nałożył na niego tyle innych, że ledwie się przebija... (końcówka drugiej zwrotki, najlepiej w słuchawkach i szukajcie w prawym kanale). No naprawdę, mega udział :/ :lol:
Awatar użytkownika
venturak

Post autor: venturak »

w tym materiale na YT medlock paskudnie obściskuje Bohlena, ciekawe co DB czuje wtedy :P
jkris

Post autor: jkris »

venturak pisze:w tym materiale na YT medlock paskudnie obściskuje Bohlena, ciekawe co DB czuje wtedy :P
Boze! Niech mnie sciska, zniose nawet pocalunek w policzek byle tylko dal mi kolejny NR1 ;-)
Awatar użytkownika
venturak

Post autor: venturak »

i więcej kasy :D a tak na serio, to myślicie, że Bohlen jest zdolny aż do takich poświęceń? :)
jkris

venturak pisze:i więcej kasy :D a tak na serio, to myślicie, że Bohlen jest zdolny aż do takich poświęceń? :)
no jak widac jest... natomiast zachowanie Medlocka jest tak infantylne i irytujace, ze jak go widze to zaczynam dziwnie reagowac :evil:
Awatar użytkownika
Pkmodern

Tak naprawdę to jestem nieco zniesmaczony tą piosenką. Brak ciągle tego dobrego starego brzmienia Bohlena...
A tak oglądając ten Clip tak mi naszło na myśl że jak kiedyś Dieter nosił koszulkę "Gittarist Von Thomas Anders" to teraz powinno byc "Pioanist Von Mark Medlock". Albo facet zacznie normalnie śpiewac albo niech nie udaje że robi coś co już tak naprawdę nie potrafi...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Hmmm...nic specjalnego jak dla mnie <bezradny>
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

A jak dla mnie nowy singiel mieści się pomiędzy You Can Get it a Now or Never.
Co do tego, że jest to po raz kolejny ballada: jeżeli znowu trafią na szczyt listy przebojów to będzie znaczyło, że to oni mieli rację (bo np. Niemcy chcą słuchać ballad). Gdyby Dieter swój ostatni nr 1 miał za czasów MT albo płyty Dieter Der Film to pewnie obecnie inaczej rozwijałaby się jego twórczość ale szeroki rynek przyjął te ballady i stworzył na nie popyt a Dieter starał się z reguły podążać za jakimś trendem (co można chociażby zaobserwować na płytach BS-zresztą pewnie w obecnym układzie sił w SonyBMG raczej nie udało by mu się wyprodukować 13 płyt średnio popularnego zespołu/projektu).

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

no jak się spodziewałam dieter w tym clipie tylko ładnie wygląda i rusza ustami. Mógł by wreszcie stworzyć coś na miarę blue system gdzie śpiewał i gdzie wcale jego głos nie przeszkadzał nikomu
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
jkris

Pioetrek pisze: Gdyby Dieter swój ostatni nr 1 miał za czasów MT albo płyty Dieter Der Film to pewnie obecnie inaczej rozwijałaby się jego twórczość ale szeroki rynek przyjął te ballady i stworzył na nie popyt a Dieter starał się z reguły podążać za jakimś trendem
teoria bylaby sluszna gdyby zalozyc, ze szybka piosenka w wykonaniu Medlocka sie nie sprzeda. jak widzielismy na przykladzie YCGI tak nie bylo wiec tymi balladami na jedno kopyto Bohlen chyba raczej leczy jakies swoje kompleksy- o ktorych mowa w najnowszym dziele Arka...
oczywiscie, ze pewnie ktos tego singla kupi, moze nawet bedzie nr 1 ale nie zmienia to faktu, ze to kolejna, przecietna i nic nieznaczaca ballada Bohlena, ktorych przez ostatnie lata napisal tyle, ze moglby obdaraowac nimi polowe niemieckich artystow. szkoda tylko, ze zadna nie jest na miare Midnight Lady np, bo wszystkie sa swoimi klonami.... nudyyyyy, ale kasa leci i o to chyba chodzi dzis Bohlenowi...
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

to ja już wolę "You Can Get It" nie wiem czemu ale bardziej misię podoba może przez to że żywsze
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Życzę Dieterowi "Szerokiej drogi" - ja wysiadam :cry:

Pora chyba powiedzieć jedno: mam dosyć "smutasów" Dietera. Podejrzewam, że dużo tego typu skowytów znajdzie się na nowej płycie Edzi G, która nie wiem dlaczego jest reklamowana na tym forum (chociaż może jest w tym jakiś sens, bo przecież "Unbelievable" utrzymane jest w stylu, jaki od dawna uprawia G.) :roll:
Obrazek
ODPOWIEDZ