Mark Medlock & Dieter Bohlen - Unbelievable

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

po prostu masakra, dosc mam tego, nawet nie pokusze się o ściagnięcoe tego albumu z internetu.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

OStatnie dobre kawałki napisane dla innych artysyów to Secret of the night atishi, why - G-traxx no i you can get it. OStatnio album MEdlocka jest po prostu nudny... :/ WIdać że Dieter zrezygnował z szybkich dyskotekowych piosenek :(
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Żeby było zabawniej - cały album ma być wydany pod szyldem Medlock & Bohlen :D
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

co jak co ale czytałam gdzieś ze dieter napisał że jest za stary by stać na scenie i grać dyskotekowe piosenki, miało to się tyczyć modern talking ale jak widzę meldocka również. według mnie latka lecą ale dieter starzeje się tylko z wyglądu, dalej jest roześmiany i zwariowany więc dalej się nadaje do tworzenia dyskotekowych hitów. Zresztą to nie kwestia wyglądu czy charakteru tylko pomysłu na te hity :lol: :lol: :lol:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
jkris

Post autor: jkris »

only love pisze: według mnie latka lecą ale dieter starzeje się tylko z wyglądu, dalej jest roześmiany i zwariowany więc dalej się nadaje do tworzenia dyskotekowych hitów. Zresztą to nie kwestia wyglądu czy charakteru tylko pomysłu na te hity :lol: :lol: :lol:
ja tam w ogole nie musze go ogladac- bo meczy mnie juz jak robi ciagle te same wymachy rekoma i udaje ze spiewa. niech pisze piosenki i daje je komus mlodemu do zaspiewania...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Jest nadzieja na nie-balladową wersję na singlu... ;)

1. Unbelievable (Original Version) 3:53
2. Unbelievable (Orchester Version)
3. Unbelievable (Sunshine Mix) 3:37
4. Unbelievable (Karaoke Mix) 3:53
5. Will This Dream Survive 3:56
6. Unbelievable (Music Video) 3:53

Przeraża mnie za to tytuł bonusowego nagrania :D
Jak piszesz tak cię widzą.
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

Ciekawi mnie jeszcze ta piosenka "Will This Dream Survive", może tak jak na poprzednim singlu będzie to piosenka, której nie będzie na albumie i będzie taka bardziej w stylu dyskotekowym... Ale masz rację tytuł jest przerażający... :/
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
riccardo1989

Patrząc na ostatnie "dokonania" Dietera to coraz mniej w to wierzę, że Dieter napisze fajny dyskotekowy kawałek jak przed laty. Dieter mógłby pójść w kierunku lekkiego techno jak shooting star czy klubowej muzy.

Nie wiem co wy o tym myślicie ale Dieter mógłby pójśc w tym kierunku:

http://lukiroman.wrzuta.pl/audio/hl9i1t ... _inc_-_run
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

hmm ja wolę żeby tworzył muzę z gatunku shooting star :lol: :D :lol: :D :lol: :D
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Playing it's so hard
riccardo1989

Teżchciałbym więcej takich piosenek w klimacie techno :) Thomas też mógłby nagrać taką piosenke....zyskaliby wtedy nowych fanów.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Po obejrzeniu tego Clipu trochę mi przypomina ta piosenka z dźwięków baladę "We Have A Dream". Sam teledysk - nic nadzwyzajnego, panowie w białych koszulach produkują się nad urwiskiem morskim. Dieter "coś" tam śpiewa (w każdym bądź razie rusza ustami) ale ciężko go w refrenie wyłapać. Zobaczymy czy na singlu będzie więcej Dietera...
MODERN TALKING FOREVER!!!
jkris

piosenka nudna, pewnie zyskalaby w moich oczach gdyby spiewal ja Thomas, do wokalu Medlocka juz sie raczej nie przekonam..
ale ciezko powiedziec zeby bylo w niej cos nowego zaskakujacego. jedna z wielu, zrobiona w identycznym schemacie jak pozostale. w skali 1-6 daje 3.
a Bohlen skoro ma juz parcie na szkło moglby tylko udawać, ze gra na fortepianie a nie, ze spiewa, bo zaczyna to juz byc z lekka zenujace... choc w MT bylo w sumie tak samo... zawiesil sie facet i tyle...
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

hmm wiadomo thomas ma lepszy głos więc nic dziwnego a dieter od czasu rozpadu modern talking utknął w martwym punkcie takie mam wrażenie, gdyby modern talking się reaktywowało lub dieter zaczął by tworzyć dyskotekowe piosenki znowu wybrnął by z tego martwego punktu a to mu na dobre nie wyjdzie

It's tearing me apart
Playing it's so hard
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

A mi się podoba :)

Post autor: weidung »

Właśnie obejrzałem video do "Unbelievable" i bardzo mi się podoba. Fajny klip, chłopcy wyglądają bosko :lol: No i piosenka fajna - szykuje się kolejny numer 1. Jestem tego pewny. Niezłe słowa - Dieter chyba poszperał troszkę w słowniku hehe Szkoda tylko, że tak mało Dieterka w wersji "aktiv" ... Fajna ballada miłosna, dla dziewczyn ... i nie tylko :)

PS. Klip dostępny na http://www.markmedlock.de/ po bezpłatnej rejestracji.
Ostatnio zmieniony czw paź 04, 2007 13:23 przez weidung, łącznie zmieniany 1 raz.
riccardo1989

co to znaczy "Deine PLZ" bo ja jestem kiepski z niemca... :/
jkris

riccardo1989 pisze:co to znaczy "Deine PLZ" bo ja jestem kiepski z niemca... :/
chyba kod- wpisz dowolne cyfry ;-)
ODPOWIEDZ