Thomas w Kemnitz

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ale panowie, ta wymiana uprzejmości nie jest tu potrzebna i apelował bym o jej zakończenie...

Co do kasy, to Dieter już by sobie w tym względzie krzywdy zrobić nie dał i o to raczej nie trzeba się za niego martwić.
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

riccardo1989-tu wszyscy jestesmy fanatykami wiec uwazaj... <młotek>
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Szkoda, że nie byłem na tym koncercie. Ale myśle, że jeszcze Thomas Anders będzie śpiewał niedaleko Polski :D:D:D. Mam taką nadzieje :D:D:D. A tak szczerze powiem jeszcze nigdy nie byłem na koncercie jakiegoś artysty. Ale juz 13 Października to się zmieni :D:D:D. Będe na koncercie US5 w Warszawie. Cenie Ich za muzyke i życze im jak najlepiej :D:D:D.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

hmm ja miałam okazje być na koncercie myslovitz z braku zajęcia oraz chciałam też posłuchać lombart i udało mi się jednak to było takie dziwne połaczenie i po czy tam nawet przed lombartem występował wiśniak <młotek> <młotek> <młotek> <pokręcony> <pokręcony> <pokręcony> <młotek> <młotek> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a tak to mogłam być na kombi ale nie chciałam to samo też z różnymi zespolikami disco polo ... też na nie nie chodziłam ale na koncercie jakiejś zagranicznej kapelki nie byłam jeszcze a thomas ... oj szczyt moich marzeń i chyba nie będę miała okazji być na jego koncercie :(:(:(
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
jkris

Post autor: jkris »

Skyliner89MT pisze: Ale juz 13 Października to się zmieni :D:D:D. Będe na koncercie US5 w Warszawie. Cenie Ich za muzyke i życze im jak najlepiej :D:D:D.
nic z tego...
koncert odwołany...
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Gdzie to pisze Jkris, że koncert odwołany ??? :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :( :( :(
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

uups ta radość była zbyt wczesna :mrgreen: :mrgreen:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
jkris

Post autor: jkris »

Skyliner89MT pisze:Gdzie to pisze Jkris, że koncert odwołany ??? :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :( :( :(
http://www.plotek.pl/plotek/1,78648,4539684.html :roll:
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

only love pisze:uups ta radość była zbyt wczesna
HAHAHAHAHA, ale śmieszne Only Love :x :x :x. Prędzej moja siostrzenica będzie smutna. Niż ja. Ona bardzo lubi US5. A tak pozatym to mogłaś sobie odpuścić ten komentarz. A 13 Października pewnie pojade sobie na mecz Polska - Kazachstan w Warszawie :D:D:D
ODPOWIEDZ