Co ma w sobie Mandaryna?
- Louie, Louie, Louie
Co ma w sobie Mandaryna? 3 kilo silikonu i antytalent muzyczny. I jeszcze jedno, ja się pytam co ona ma do cholery wspólnego z Modern Talking, że ty piszesz o niej na tym forum?! Załóż jakieś swoje forum i tam dziel się spostrzeżeniami z innymi jej fanami. Nie musisz się tak obnosić z tym, że jej słuchasz, bo tu naprawdę nie ma się czym chwalić...
Germany's most successful pop duo ever.
-
jkris
sa tacy co uwazaja, ze nie nalezy sie obnosic z tym, ze slucha sie MT. poza tym jak nie zauwazyłas to watek ten ma nazwe POZOSTALI i jesli masz jakies problemy to najlepiej do niego nie zagladaj, szkoda nerwów...Louie, Louie, Louie pisze:Co ma w sobie Mandaryna? 3 kilo silikonu i antytalent muzyczny. I jeszcze jedno, ja się pytam co ona ma do cholery wspólnego z Modern Talking, że ty piszesz o niej na tym forum?! Załóż jakieś swoje forum i tam dziel się spostrzeżeniami z innymi jej fanami. Nie musisz się tak obnosić z tym, że jej słuchasz, bo tu naprawdę nie ma się czym chwalić...
- only love
- Kontakt:
co ma w sobie mandaryna ...? nic ... tylko pustkę
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Skyliner89MT
Jak by porównać Dode z Mandaryną to wole Mandaryne. Mandaryna nie jest taką wieśniczką i potrafi się zachować. A Doda robi wieś. Aż żal na nią patrzeć jak się zachowuje i jeszcze ten jej koński śmiech. Żałosny
. W Piątek w TVP 2 czy TVP 1 to było w programie "Gwiazdy Tańczą Na Lodzie" To co Doda powiedziała to aż można dostać zawrotu głowy
. Cytuje. "Gwiazda jest tylko jedna. Ja jestem tą prawdziwą gwiazdą" i jeszcze na jakim fotelu siedziała jak kurde księżniczka.
. DODA SCHOWAJ SIĘ bo przynosisz wstyd Polsce. Nienawidze jej. Może ładna jest, ale to plastikowa, nadmuchana, pusta baba
.
Kiedyś ogądałem Mandaryne w "Rozmowach w Toku" i było widać, że coś ze sobą prezentuje i ma klase. A nie to co Doda.
Kiedyś ogądałem Mandaryne w "Rozmowach w Toku" i było widać, że coś ze sobą prezentuje i ma klase. A nie to co Doda.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING