Isis Gee

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
jkris

Isis Gee

Post autor: jkris »

ciekawy jestem jakie jest wasze zdanie na temat tej kontrowersyjnej pani. ja od wczoraj zmienilem o niej zadnie. dotychczas uwazalem, ze nic nie osiagnela w branzy a teraz dzieki ukladom ktos ja lansuje. ale jakiez bylo moje zdziwienie gdy okazalo sie, ze Isis spiewa piosenke, ktora chyba wszyscy dobrze znamy a ja osobiscie bardzo lubie.
http://www.youtube.com/watch?v=1O6lq7gsIwA
zaciekawiony wszedlem na jej strone www.isisgee.pl i odsluchalem fragmentow jej plyty (premiera byla w polowie wrzesnia). jedno jest pewne- muzyka taka jaka lubie... bede mial te plyte!
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

nie mam zdania na ten temat choc utwórem hidden treasure i tą wokalistką zainteresowałem się juz jakieś 2 miesiące temu. owszem ciekawy utwór ale żeby posłuchac od czasu do czasu, na dłuższą metę chyba bym nie dał rady. tymczasem isis możemy sobie pooglądac w tańcu z gwiazdami :)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Ciekawe! Lubie takie klimaty również. Orientalne wstawki zawsze mi się podobały. Już za 2 tygodnie lecę do Izraela i tam pochodzę po sklepach muzycznych - naprawdę można tam znaleśc ciekawe "perełki". Kilka mam - już w jednym muzycznym antykwariacie odłożone! Myślę że po powrocie znajdą się opisy tych płyt tu na stronie!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

heh ja kiedyś raz o niej słyszałam ale piosenki nawet nie znam :-P słaby coś ona ma rozgłos bo przecież chyba bym, słyszała w radiu
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
jkris

only love pisze:heh ja kiedyś raz o niej słyszałam ale piosenki nawet nie znam :-P słaby coś ona ma rozgłos bo przecież chyba bym, słyszała w radiu
na rmfie leci- niestety tego radia slucha sie u mnie w pracy... poza tym jest uczestniczka Tanca z Gwiazdami...
Awatar użytkownika
Lúkx

Post autor: Lúkx »

Ja uważam osobiście, po odsłuchaniu kawałków Isis, że dawno tak znakomitej płytki zagranicznej nie słyszałem. Ogólnie jestem pod wrażeniem... dużo dobrej, spokojnej muzyki... dla znudzonych wiecznym "łup, łup, łup" a dla poszukujących czegoś więcej w muzyce.

Pozdrawiam serdecznie ;-)
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

dawno nie słuchałam rmffm bo w pracy przestało grać radio a tak to nie mam czasu jednak znalazłam z przypadkiem jej piosenkę na Interii i z ciekawości włączyłam ... nie zainteresowała mnie na tyle by chciało mi się jej słuchać do końca, no i jeszcze ten nudny teledysk
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Playing it's so hard
jkris

only love pisze: no i jeszcze ten nudny teledysk
znam nudniejsze ;-) np YCGI Medlocka i Bohlena...
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

jeszcze nie oglądałam ani o dziwo nie słuchałam

It's tearing me apart
Playing it's so hard
ODPOWIEDZ