Absolutnie się z tym nie zgadzam. To właśnie aranżacje tamtych piosenek były tak cudowne i mnie właśnie tym przyciągnęły! Cudowne "Nothing's Gonna Change My Love For You", "I Just Died In Your Arms", "Flames Of Love", "Maria Magdalena", "Chery Chery Lady", "Killing Me Softly", "Last Christmas", "I Like Chopin", "Words", "Karma Chameleon" - przepraszam, ale to moje ulubione piosenki które mam w pamięci chyba od początku istnienia mojej pamięci i nijak nie mogę się zgodzić, że aranżacje tu są kiczowate. Są na najwyższym poziomie - z resztą wyjątki żeby któraś była kiczowata z tamtych lat. A propo tekstów, to co było kiczowatego, bo nie wiem??? Teksty jakie były takie są.Atlantis pisze:Nie wolno zapominać, że ta wychwalana tu dekada oprócz świetnych melodii charakteryzowała się bardzo prostymi aranżacjami, często bezsensownymi tekstami
Nawiązując do My Imagination podanego przez Jkrisa - przypomniało mi się, że siostra coś mi kiedyś wspominała o tej piosenkarce. A ta piosenka jest fajna i rzeczywiście przypomina Modern Talking.