A co sądzicie o muzyce typu rock, punk, metal?
- Lissi
- Kontakt:
A co sądzicie o muzyce typu rock, punk, metal?
Pytam z ciekawości
Osobiscie z tego gatunku bardzo lubie zespol Red Hot Chili Peppers 
I lOvE tHe NiGhT lIfE, tHe CrAzY nIgHt LiFe 
Pzdrwm
Pzdrwm
- Skyliner89MT
Zgadzam się co do wypowiedzi SoldieraSoldier pisze:heehee Lissi-to chyba nie to forum,nie te klimaty kochana.....
Jak już ten temat został podjęty to wypowiem się w tej kwesti.
Ja nie przepadam za tego typu muzyką. Czasami słucham *Bon Jovi* - Living On A Prayer, Everyday, It's My Life, *Limb Bizkit* - Hate Me, *Linkin Park* - Numb, Somewhere I Belong i *Red Hot Chilli Pepers* - Dani California. Ja bardziej wole rock z lat 80tych. Super piosenka *Europe* - The Final Countdown, *Whitesnake* - Here I Go Agian On My Own, *Van Halen* - Jump
Ostatnio zmieniony ndz wrz 23, 2007 20:21 przez Skyliner89MT, łącznie zmieniany 2 razy.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Lissi
- Kontakt:
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Nic z tych klimatów jakoś mnie nie rajcuje specjalnie,ale wypowiem się w imieniu swojego faceta
,zresztą już gdzieś to pisałam,On słucha dosłownie wszystkiego...
Od ciężkiego metalu (polski i zagraniczny),poprzez Rock(polski i zagraniczny),na temat Punku nic mi nie wiadomo,ale nie wykluczone,że tez coś mu tam wpadło na półkę i potem klimaty Modern Talking,w końcu dzięki tej muzyce się poznaliśmy
...a nawet Andrea Bocceli....wspomnę też o laskach typu Britney,Christina Aquirrela itp...ale na to raczej On patrzy niż słucha 
Od ciężkiego metalu (polski i zagraniczny),poprzez Rock(polski i zagraniczny),na temat Punku nic mi nie wiadomo,ale nie wykluczone,że tez coś mu tam wpadło na półkę i potem klimaty Modern Talking,w końcu dzięki tej muzyce się poznaliśmy
- Mateusz
Lubie zarówno delikatnego rocka jak i tego mocniejszego ale tylko wybrane kapele (Linkin Park, Red, Apocaliptica, The Rasmus,Scorpions, Evanescence, Chris The Burgh, Szymon Wydra, Wilki - dwa ostatnie to w zasadzie juz pop
) nie lubie metalu ani punka. Z brzmień zbliżonych do muzyki rockowej lubie czasem posłuchac industrialu np. Rammstein, Oomph
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- only love
- Kontakt:
metal to ja nawet bardzo lubię choć modern talking i metal to dziwna mieszanka ale ja tak czasem słucham jedno potem 2gie:-D

http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
Jacek Z.
Hehe, to ja też w tym gronie
Ostatnio najbardziej mi podchodzi nowy Nightwish (zdecydowanie bardziej Anette niż Tarja
- choć ta druga też coś teraz wydaje) i Xandria (ostatnia płyta moim zdaniem najlepsza ze wszystkich, choć Lisa przemalowała się z rudego na czarny
) No i czekam, czy na kolejnej płycie Helloween będzie znowu tak mało do słuchania jak ostatnio...
- only love
- Kontakt:
heh no co do nightwish to mi się bardziej podobał za czasu tarji bo ta nowa za bardzo przypomina whitin temptation <przez to podobieństwo nightwish spadł u mnie na 2gie miejsce oczywiście jeśli chodzi o muzę w tym gatunku> jednak ja wolę ostrzejszą muzę niż Jacek Z bo mi się podoba np dimmu borgir, anorexja nervosa czy cradle of filth ...
trzeba być porytym na maxa by słuchać black metalu na zmianę z modern talking

http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- only love
- Kontakt:
hah nieżle ja mam całą dyskografię dimmu podobnie jak wszystkich kapel które lubie heh modern talking oczywiście też
na mnie ta muza działa zwłaszcza jak jestem porządnie wkurzona ... włączam se ją wtedy i wszystko mi mija ... po prostu przechodzi mi złość i wtedy przychodzi pora puścić sobie modern talking

It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
Jacek Z.
Zdrowy objaw! Musisz być pasjonującą Osóbką 
U mnie kiedyś działał raczej zestaw Helloween (fenomenalne brzmienie Keeper of the Seven Keys - Part 1) + Blue System (wtedy na czasie były Seeds of Heaven i Silent Water - z kasety
)
Zaczynałem się martwić, kiedy miałem chęć na odwrotną kolejność...
A teraz mam czasem w discmanie płytkę na której jest razem Dieter Bohlen, Emma Shapplin, Lara Fabian, Infernal, Rhapsody i At Vance - i to mnie naprawdę czasem uszczęśliwia
U mnie kiedyś działał raczej zestaw Helloween (fenomenalne brzmienie Keeper of the Seven Keys - Part 1) + Blue System (wtedy na czasie były Seeds of Heaven i Silent Water - z kasety
Zaczynałem się martwić, kiedy miałem chęć na odwrotną kolejność...
A teraz mam czasem w discmanie płytkę na której jest razem Dieter Bohlen, Emma Shapplin, Lara Fabian, Infernal, Rhapsody i At Vance - i to mnie naprawdę czasem uszczęśliwia
- only love
- Kontakt:
heh noi ja raczej nie lubię mieszanek muzy na płytach no nie zawsze zachciewa mi się zmienić typ muzyki w danym momencie więc u mnie na płytach jest muza jednego gatunku a jak zechce słuchać czego innego to se zmieniam płytkę ale za to w mojej mp3 zresztą tak nie jest, mam tam 2 mb no i zapakowałam tam dyskografię MT no i troszkę metalu i na dokładkę troszkę muzyki współczesnej ale tej to tam mało a z kolei w mp4 mam też z muzyki jeszcze troszkę metalu a resztę pamięci zajmują moje ulubione clipy i koncertówki modern talking i kilka metalowych clipów
wariacka mieszanka ale jaka fajna

It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Skyliner89MT
Ja nie lubie rocka i punku. Tym bardziej metalu. Bleeeeee
. Już wole rock z lat 80tych Europe, Def Leppard, Van Halen, Whitesnake, Alice Cooper, Bon Jovi itp.
:D:D Ale czasami słucham Limp Bizkit czy Linkin Park, ale to mi się rzadko zdarza. 2, 3 piosenki mi się podobają
:D:D
Pozdrawiam
:D:D
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING