You Are Not Alone
-
talking1
You Are Not Alone
Co sądzicie o singlu You Are Not Alone?
Czy oceniając daną płytę kierujecie się samą muzyką na niej zawartą, czy zwracacie także uwagę na okładkę?
Czy oceniając daną płytę kierujecie się samą muzyką na niej zawartą, czy zwracacie także uwagę na okładkę?
talking1
-
jkris
pamietam jak kupilem YANA bylem bardzo pozytywnie zaskoczony, bo balem sie, ze bedzie to piosenka w stylu tych nowych z '98. a tu sie okazalo, ze singiel promujacy jest zrobiony w stylu lat '80 i choc z nowoczesnym bitem to jednoznacznie kojarzyl sie z MT. okladka takze spodobala mi sie i to bardzo no i wszystkie remixy.
szkoda tylko, ze tego Ericka tam wciskali. pozniej niestety tez....
szkoda tylko, ze tego Ericka tam wciskali. pozniej niestety tez....
- adamstan
- Kontakt:
- Skyliner89MT
"You Are Not Alone" jest fantastyczną piosenką. Jest dynamiczna i rytmiczna. Z Ericiem Singletonem tez jest bardzo dobra.
:D:D. Obydwie wersje są zajefajne
:D:D. Znalazłem kilka wersji "You Are Not Alone" w internecie. Niektóre są bardzo fajnie zrobione
:D:D.
Pozdrawiam
:D:D
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Ja także nie lubiłem specjalnie tego pana, w zasadzie leży mi tylko w YMHYMS i Don't Take Away My Heart. Natomiast Cheri Cheri Lady i Fly To The Moon z jego udziałem brzmią fatalnie 
Co do tego singla, to szkoda że nie zrobiono czegoś na kształt Kids In America albo This Goodbye Is Not Forever Touche - innej wersji aranżacyjnej. Bo ten remix, który tam umieszczono nie jest specjalnie ciekawy
Co do tego singla, to szkoda że nie zrobiono czegoś na kształt Kids In America albo This Goodbye Is Not Forever Touche - innej wersji aranżacyjnej. Bo ten remix, który tam umieszczono nie jest specjalnie ciekawy
- Dubler
Co do Erica, to fajnie, że czasem zarapował na singlach MT, napewno przyczynił się w jakiś sposób do sukcesu MT po powrocie, w latach 80 trzecim członkiem zespołu była Nora( tak przynajmniej wszyscy twierdzili), po powrocie trzecim członkiem zespołu był Eric. A co do samego singielka, to dość milo go wspominam, ale niepodobało mi się to, że stacje radiowe i telewizyjne bardziej promowaly wersję z Erikiem niż z wokalem Thomasa, i to mnie trochę złościło, bo nie dość że człowiek kupił sobie cały albumik MT(alone), to jeszcze nie było na niej wersji rap, która była jak już wcześniej pisałem popularniejsza. Dlatego o ile zawsze na albumach nie znajdowałem wersji singla z Erikiem, to musiałem to szybko nadrobić, najczęsciej kupywałem składanki z różnymi wykonawcami, typu Viva, Popcorn i tam zawsze można było znalezc wersje z Ericiem. A co do singla to pamiętam jak kiedyś na liście Hop Bęc osiągnął on 1 miejsce.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
jkris
to Ty sie mylisz. niestety Erick pojawial sie jeszcze na kolejnych 4 singlachatlantyda ;o) pisze:Mocno sie mylisz.
W nastepnych singlach MT Eric'a już nie było i nie były tak popularne.
A najczęściej w radio czy w TV leciały wersje z Ericiem
a to, ze puszczali te wlasnie wersje to oczywiste, bo one byly oficjalnymi wersjami.
wg mnie gdyby ktos pomyslal i nie wkladal Ericka do kazdego singla rok po roku MT byc moze odnioslby wiekszy sukces. a tak mielismy rok po roku ta sama piosenke z innym refrenem
czesto wtedy sluchalem HOP BĘC i pamietam, ze MT bardzo czesto bylo na 1 miejscu z roznymi piosenkami.Dubler pisze:A co do singla to pamiętam jak kiedyś na liście Hop Bęc osiągnął on 1 miejsce.
-
Zoisite
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ja nadal będę się upierała przy tym,że wersje z Ericiem wyniosły powrót Modern Talking na szczyt,potem stało sie to monotonne ,ale gdyby nie ta wersja You're My Heart... to wątpię,że MT leciałoby w dyskotekach
i wydaje mi się,że Eric przyciągnął młodsze pokolenie do słuchania MT
ale to juz niech Oni sami sie wypowiedza na ten temat 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
jkris
- Mateusz
ArCrack pisze:Oglądanie przez połowę teledysku gadającego coś "intruza" nie było szczególnie ciekawą rzeczą, zajmował cenne miejsce w piosence
w piosence zajmował miejsce ale co najgorsze - zajął też większość klipu do You Are Not Alone i China In Her Eyes bo do tych teledysków nie było wersji wokalnych a szkoda...
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett