Czarna lista
- Louie, Louie, Louie
Słusznie jkris, też go nie lubię, ale jak już gdzieś wcześniej wspomniałam jeszcze bardziej nie lubię słodkiej idiotki Paris Hilton (i innych tego typu różowiutkich, cukierkowych Barbie bez talentu np. Nicole Richie, Britney Spears, Jessica Simpson, Mary Kate Olsen itp.), Tokio Hotel za kiepską muzykę i fryzurę lidera, Blog27 za kiepską muzykę i zadzieranie nosa, Rihanny za beznadziejne "ella ella ella ey" i za te bezmiary wody sodowej w jej pięknej główce LaFee, bo kojarzy mi się z Shazzą, której również nie cierpię.
Germany's most successful pop duo ever.
- Mateusz
Paris Hilton -a kto to?? hehe żart oczywiście, nie znosze jej, jej image'u, jej zachowania, sexafer , i wogóle nie znosze tego jej gwiazdorstwa za nic bo ona przecież nic nie robi a o niej głośno wszędzie. A Enrique ,no cóż zła fama z lat wcześniejszych pozostała bo te jego kawałki którymi wywołał taki szał wsród nastolatek to masakra była, nowego albumu natomiast nie skrytykuję gdyż jak już napisałem gdzieś w innym temacie - to zupełnie inna bajka, jedynie utwór singlowy który lata w tv troche przypomina jego "stare wyczyny" Natomiast reszta utworów zupełnie inaczej zaaranżowana niż zwylke a miałczenia i łkania jest bardzo mało. Nie mógłbym słuchac go na dłuższa mete to chyba by mnie to męczyć zaczeło ale nowy album który usłyszałem przypadkiem u kolezanki naprawde mnie pozytywnie zaskoczył.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Rzeczywiście spotkałam sie z tym,ale zupełnie na tej półce nie pasują,to całkiem inny styl,tak samo BAD BOYS BLUE też tam wcisnęli na listę i nie podoba mi sie to.ROBERT_LATO pisze:Nie obraź się proszę na mnie - ale muzyka Bohlena z lat 80-tych w tym muzyka Modern Talking jest określana własnie mianem Italo Disco (jako nurtu muzycznego)...
To nie prawda.Jeśli zatem piszesz, że nie lubisz Italo - to można to odebrać jako - nie lubię Modern Talking...
Mam jakieś 60 płyt Italo i z tego tylko 24 piosenki mi się podobaja bo kojarzą mi się z rytmem MT,a ich uwielbiam.
Po za tym mam sporo artykułów z gazet polskich i zagranicznych i tam muzyka Modernu opisywana jest jako pop.
A do Italo weszli tylko przez to,że ich piosenki jako covery sie tam znalazły
- Mateusz
jkris - mógłbyś wyjasnic to dokładniej - bo mnie to interesuje - jaka różnica pomiędzy tymi gatunkami i skąd się obydwa wzięły? bo ja też jestem z tych co wrzucają do jednego wora 
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
-
jkris
roznica jest chyba dosc oczywista- MT maja tyle wspolnego z ITALO co Doda z rockiemMateusz pisze:jkris - mógłbyś wyjasnic to dokładniej - bo mnie to interesuje - jaka różnica pomiędzy tymi gatunkami i skąd się obydwa wzięły? bo ja też jestem z tych co wrzucają do jednego wora
sam fakt nazwania np CCCatch gwiazda Italodisco powala mnie na łopatki
polecam strone http://eurodisco.com.ua/
-
Jacek Z.
Zgadzam się, klasyfikowanie MT czy BS do Italo to świętokradztwo, ale np. Francesco Napoli miał swego czasu dość "eurodiscowe" brzmienie, zaś wczesna twórczość C.C.Catch - wówczas jeszcze jako Lian Ross - może się dość mocno kojarzyć z Italo Disco.
Nie dziwię się więc, że ludzie mogą się gubić, czy taką np. Sabrinę lub Danutę Lato (obie znane z pięknego... głosu
) zaliczyć do Euro czy Italo Disco
I czy jak taka gwiazdka się gdzieś przeprowadzi, np. z Włoch do RFN, to czy będzie to już Euro czy nadal Italo 
Nie dziwię się więc, że ludzie mogą się gubić, czy taką np. Sabrinę lub Danutę Lato (obie znane z pięknego... głosu
-
Jacek Z.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
Jacek Z.
-
jkris
hehe jasne, zadne to italo tylko 100% eurodisco.Jacek Z. pisze:Dzięki, to mi wiele wyjaśniaRepertuar tej pani też lubię. "Say You'll Never" brzmiało jak C.C.Catch, ale już np. "Fantasy Boy" czy "It's Up to You" z Caro trudno pomylić... Czyli, skoro Rodriguez, to nie Italo tylko Euro?
wracajac do Lian Ross to ja swego czasu bylem zakochany w piosence Say you'll never ale mimo wszystko jej wokal raczej do rewelacyjnych nie nalezy. 2 lata temu wydala plyte The best and more- polecam
http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/ ... sk=hitlist
-
Zoisite
Moja Czarna Lista wygląda następująco:
Blog 27(Wyglądają jak dziwki spod latarni)
Tokio Hotel(Nielubie tego spedalonego wokalisty Billa i wogóle wszystich)
i wogóle Heavy Metalu bo dla mnie to niejest śpiewanie tylko darcie ryja.
P.S wiem że post jest troche mocny ale inaczej nie moge tego ocenić.Pozdrawiam
Blog 27(Wyglądają jak dziwki spod latarni)
Tokio Hotel(Nielubie tego spedalonego wokalisty Billa i wogóle wszystich)
i wogóle Heavy Metalu bo dla mnie to niejest śpiewanie tylko darcie ryja.
P.S wiem że post jest troche mocny ale inaczej nie moge tego ocenić.Pozdrawiam
- only love
- Kontakt:
hmm ja dopiszę do tego takie oto talenty za grosz:
wiśniewski - wieśniak co nie umie śpiewać (zresztą jak mandaryna)
rodowicz - obleśny beznadziejny styl
blog 27 - te to cienko pieją
tokio hotel - pruje się jak stare portki na dupie
HIP HOP - to nie jest muzyka tylko denna paplanina, i jak bym chciała se takiej dennej paplaniny posłuchać to wolała bym włączyć tv i oglądać obrady sejmu
disco polo - normalnie kaszana
większości polskich wykonawców - bo mało którzy z nich mają swój styl i mało kto z nich jest w stanie mnie swoją muzą zainteresować (najbardziej nielubiane z tego grona to brotka cerekwicka sadowska )
akcent - za pedalski głos wokalisty (niektórzy poruwnują głos thomasa do pedalskiego wokalu jednak racji nie mają bo ja pedalskie wokale widzę w akcencie właśnie no i mika to już wybitny pedalski głos ma)
Akon - ten to już robi gnioty do potęgi n`tej
chylińska za to jak zaśpiewała a raczej zawyła piosenkę modern talking - ot beztalencie jak nic
Doda pierwsza jej płyta była ok ale następne im dalej tym gorzej poza tym co w ogóle ona z siebie robi
beyonce i reszta tego plastikowego zespoliku - za to wycie i (na pewno) gumowe cycki
Blue - pedalski boyband
britney spears - blondyna najgłupsza z najgłupszych bijąca rekordy głupoty
Celine dion - za ten sztuczny przerabiany głos
dido - miauczka
jest tego od ch***ry i ciut ciut ale troche lenia mam i nie chce mi się wszystkiego wypisywać

wiśniewski - wieśniak co nie umie śpiewać (zresztą jak mandaryna)
rodowicz - obleśny beznadziejny styl
blog 27 - te to cienko pieją
tokio hotel - pruje się jak stare portki na dupie
HIP HOP - to nie jest muzyka tylko denna paplanina, i jak bym chciała se takiej dennej paplaniny posłuchać to wolała bym włączyć tv i oglądać obrady sejmu
disco polo - normalnie kaszana
większości polskich wykonawców - bo mało którzy z nich mają swój styl i mało kto z nich jest w stanie mnie swoją muzą zainteresować (najbardziej nielubiane z tego grona to brotka cerekwicka sadowska )
akcent - za pedalski głos wokalisty (niektórzy poruwnują głos thomasa do pedalskiego wokalu jednak racji nie mają bo ja pedalskie wokale widzę w akcencie właśnie no i mika to już wybitny pedalski głos ma)
Akon - ten to już robi gnioty do potęgi n`tej
chylińska za to jak zaśpiewała a raczej zawyła piosenkę modern talking - ot beztalencie jak nic
Doda pierwsza jej płyta była ok ale następne im dalej tym gorzej poza tym co w ogóle ona z siebie robi
beyonce i reszta tego plastikowego zespoliku - za to wycie i (na pewno) gumowe cycki
Blue - pedalski boyband
britney spears - blondyna najgłupsza z najgłupszych bijąca rekordy głupoty
Celine dion - za ten sztuczny przerabiany głos
dido - miauczka
jest tego od ch***ry i ciut ciut ale troche lenia mam i nie chce mi się wszystkiego wypisywać
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Skyliner89MT
O jakiego Only Love Ci chodzi Akcenta ??? Tego rumuńskiego czy polskiego ???only love pisze:akcent - za pedalski głos wokalisty (niektórzy poruwnują głos thomasa do pedalskiego wokalu jednak racji nie mają bo ja pedalskie wokale widzę w akcencie właśnie no i mika to już wybitny pedalski głos ma)
*Ja nienawdzie Dody za jej charakter. Pusta, plastikowa, sztuczna baba. Wiesniara przez wielkie W. To co powiedziała w programie "Gwiazdy Tańczą Na Lodzie", aż powoduje zawrót głowy. Tępa baba. Ona kurde myśli, że wszystko jej wolno
*Blog 27. Małolaty co nie umieją śpiewać
Dobrze to Zoisite powiedziałeś/aśZoisite pisze:Blog 27(Wyglądają jak dziwki spod latarni)
*Pedalskiego Tokio Hotel.
*Moniki Brodki. Żałosne ma piosenki. Aż można przy nich usnąć
*Rihanny. Beznadziejne ma piosenki tj. "Umbrella" czy "Shut Up And Drive". Dostałem parasolem olem olem eeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm. Żałosneeeeeeee
*Heavy Metalu, Metalu i Rocka
*Raperów i Hip Hopowców, którzy szpanują kasą w teledyskach
*Lenigxton Bridge podróbka US5
*Fergie
Narazie tyle
P.S. Co do Disco Polo. Ja bardzo lubie tego typu muzyke. Z Disco Polo najbardziej lubie Boys. Boys mają bardzo fajne piosenki
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING