W ogóle moim zdaniem kazy album Blue System brzmi inaczej od poprzedniego ale utwory są podobne.
Każdy album ma swój urok
Najszybsze CO ?talking1 pisze:Co do Twilight, to uważam go za dobry album, za Magic Symphony, za Little Jeannie no i za tą najszybszą w karierze Blue System.
A jesteś pewien ze nie masz tej płyty oryginalnej-inaczej ?talking1 pisze: Może dużo osób się ze mną nie zgodzi, wydaje mi sie że Twilight ma dziwne brzmienie w niektórych piosenkach, tak jakby grało ze starej dużo razy odtwarzanej kasety, co wy o tym myślicie?
A wezme se i poslucham!Arturo1000 pisze:Dla mnie też się wydaje, że w piosence Call Me Dr Love jest w refrenie 'coś' co przypomina dźwięk z kasety
Tylko ze to troche nie ten albumArturo1000 pisze:Poza tym, moją ulubioną piosenką jest chyba Praying to the aliens
Widzę, że zdania są podzielone, więc i ja się dopiszę do krajobrazu:disco-man pisze:Najlepszy album BS to dla mnie 1 album .Kazda piosenka jest perełką , z wyjątkiem Emmanuelle. Najsłabszy album według mnie to Forever Blue. Najsłabszy album BS odnosi najwiekszy sukces, to troche niezrozumiałe...