Czy Dieter i Thomas to geje?
- Triko80
Czy Dieter i Thomas to geje?
Kiedyś z kolegą zacząłem gadać o Modern Talking, a ja nie wiedziałem że on ich zna i lubi, bo ma 16 lat (tyle co ja). Powiedział mi, że by ich szanował gdyby nie to że są gejami. Mówił mi, że gdzieś przeczytał że oni się do tego publicznie przyznali. Ja nie chciałem w to uwierzyć i nie mogłem zrozumieć dlaczego!!!??? Chciałbym się spytać - To prawda czy jakaś plotka?
Ja nie lubię muzyki lat 80-tych. Ja ją kocham!!!
- Mateusz
nie wiem wogóle na czym opiera się ten temat który założyłeś?? - na tym że ktoś coś gdzeiś kiedyś przeczytał???. Ani Dieter ani Thomas nigdy się do niczego takiego nie przyznali. Poza tym w jednym zdaniu piszesz że kolega ich zna i lubi a w następnym ze ich nie szanuje. Temat troche z kosmosu wzięty ale możliwe że debata jakaś się tu rozpocznie.Triko80 pisze:a ja nie wiedziałem że on ich zna i lubi, bo ma 16 lat (tyle co ja). Powiedział mi, że by ich szanował gdyby nie to że są gejami.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jasne!
Tutaj jest Thomas ze swoim facetem i ich dzieciakiem:
http://www.thomasanders-online.com/imag ... view18.jpg
Tutaj Dieter trzyma na rękach swojego aktualnego faceta:
http://i27.photobucket.com/albums/c200/ ... karina.jpg
Trochę zniewieścieli obydwaj, ale takie czasy, to ponoć wina diety...

Tutaj jest Thomas ze swoim facetem i ich dzieciakiem:
http://www.thomasanders-online.com/imag ... view18.jpg
Tutaj Dieter trzyma na rękach swojego aktualnego faceta:
http://i27.photobucket.com/albums/c200/ ... karina.jpg
Trochę zniewieścieli obydwaj, ale takie czasy, to ponoć wina diety...
Jak piszesz tak cię widzą.
- Louie, Louie, Louie
Wiesz co Triko, właśnie chciałam powiedzieć, że jak Thomas i Dieter mogą być gejami, skoro mają kobiety (Dieter) i żony (Thomas), ale ArCrack mnie uprzedził
a nawet jeśli by byli to co to komu przeszkadza? Czy homoseksualizm to jakaś przeszkoda w robieniu muzyki? Ja jestem hetero, ale szanuję cudze poglądy, i gdyby się okazało, że Modern Talking są homo, to absolutnie nie przestałabym ich przez to słuchać. Powiedz swojemu kumplowi, że jest jakiś nie tego chyba
.
Germany's most successful pop duo ever.
- Triko80
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mogę jeszcze ja coś wtrącić?
W latach 80'tych większość przeciwników MT nazywała ich "pedałami",nawet znajoma mojej mamy próbowała mnie do tego przekonać...jacy ludzie potrafią być bezczelni...
Nigdy w to nie wierzyłam...i na szczęście to nie prawda,jaki gej miał w swoim życiu tyle kobiet co Bohlen
Thomas może trochę mniej miał takich przygód,albo nawet wcale,ale to świadczy tylko o tym,że jest wierny jednej kobiecie (oczywiście omijajac Norę
)
P.S.
Oczywiście nie mam nic do gejów.
W latach 80'tych większość przeciwników MT nazywała ich "pedałami",nawet znajoma mojej mamy próbowała mnie do tego przekonać...jacy ludzie potrafią być bezczelni...
Nigdy w to nie wierzyłam...i na szczęście to nie prawda,jaki gej miał w swoim życiu tyle kobiet co Bohlen
Thomas może trochę mniej miał takich przygód,albo nawet wcale,ale to świadczy tylko o tym,że jest wierny jednej kobiecie (oczywiście omijajac Norę
P.S.
Oczywiście nie mam nic do gejów.
- Soldier
Tak-tak bylo,jak mowi Atlantyda-te dlugie wlosy Thomasa i usta malowane na rozowo do teledyskow nie dawaly spokoju wielu i dlatego chyba z zazdrosci wiele osob mowilo,ze sa gejami.Jednak silny zwiazek i szybki slub z Nora ucial troche te pogloski, chociaz zlosliwi mowili wtedy,ze slub byl sfingowany,wlasnie ze wzgledu na te pomowienia.No ale samo zycie pokazalo,ze byly to tylko plotki.
- Dr Mabuse
Temat jest stary jak historia tego duetu. I o ile w latach osiemdziesiątych ubiegłego stulecia mógł on wzbudzać kontrowersje
, to wydawało mi się, że w dzisiejszych, dziwnych czasach takie sprawy już nikogo (a zawłaszcza nastolatków) nie ruszają.
Też nie mam nic przeciwko gejom, ale lekko im współczuję i myślę, że ta plotka (jakoby Dieter i Thomas...) została puszczona w świat przez jakiegoś geja, nieszczęsliwie zakochanego
(bo bez wzajemności) w TA albo DB 
Też nie mam nic przeciwko gejom, ale lekko im współczuję i myślę, że ta plotka (jakoby Dieter i Thomas...) została puszczona w świat przez jakiegoś geja, nieszczęsliwie zakochanego

- Dubler
Właśnie Właśnie, gdy Modern Talking zdobywał szczyty popularności w latch 80 gdy pierwszy album MT bił rekordy popularności, pojawiły sie plotki wyssane z palce ze MT to geje, tyczyło się to pzredewszystkim Thomasa,( długie włosy, usta umolowane), ale gdy Thomas wziął ślub z Norą i założył słynny naszyjnik z napisem Nora to temat przycichł. Myślę że ten fakt , ze ludzie posądzali go o to zę jest gejem, oraz wpływ Nory, sprawił że Thomas nosił ten naszyjnik z napisem Nora aż do końca lat 80,. Pokazał w ten sposób że nie jest gejem i jest wierny jednej kobiecie imieniem Nora.
- Triko80
No, ale przecież w tamtych czasach nie tylko Thomas miał takie włosy. Poza nim np. wokalista Foreigner, Europe, itd.Dubler pisze:Właśnie Właśnie, gdy Modern Talking zdobywał szczyty popularności w latch 80 gdy pierwszy album MT bił rekordy popularności, pojawiły sie plotki wyssane z palce ze MT to geje, tyczyło się to pzredewszystkim Thomasa,( długie włosy, usta umolowane)
Ja nie lubię muzyki lat 80-tych. Ja ją kocham!!!
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- Dubler
Przepraszam, ze trochę odbiegnę od tematu, ale korci mnie że by zadać jedno pytanie: Zamieszczony artykuł pisze, że Nora jest bajecznie bogata, kiedyś tez w jakimś artykule czytałem słowa Nory ktora mówi odnośnie Thomasa, że" Thomas żeniąc się za mną zarobił więcej, niż całe zycie miałby grać w MT". Stąd moje pytanie dlaczego Nora jest uważana za milionerkę, myślałem, że całym zródłem jej utrzymania był Thomas i jego praca. Wiem że Nora była wczesniej modelką, ale chyba jako modelka tyle by nie zarabiała.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska