Utwory Modern Talking w wykonaniu fanów !!!
-
talking1
- Louie, Louie, Louie
-
talking1
-
talking1
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Masz bardzo miły głos w tej piosence i chociaż nie jestem fanką Rapu czy Hip Hopu (nie wiem gdzie to przykleić
),to to mi się naprawde podobało.Super,co raz lepiej
,tylko brakuje może w refrenie kobiecego głosu...takie jest moje zdanie 
Nie wiem czy odważę się przesłac jakieś moje teksty,bo jak to przejżałam to nie sa takie rewelacyjne a zeszyt z tymi najlepszymi w których wprowadziłam poprawki,gdzieś mi się zapodział,jak go znajde to może się odezwę
Nie wiem czy odważę się przesłac jakieś moje teksty,bo jak to przejżałam to nie sa takie rewelacyjne a zeszyt z tymi najlepszymi w których wprowadziłam poprawki,gdzieś mi się zapodział,jak go znajde to może się odezwę
- Skyliner89MT
Ja to śpiewam piosenki Modern Talking. Czy to w wannie, czy jak gram np. w CSCZ (Counter Strike Condition Zero) czy jak jestem na Necie. Dla mnie nie ma problemu. Lubie sobie pośpiewać. Ale nigdy nie nagrywałem żeby ktoś tego wysłuchał. Rok temu zrobiłem 2 remixy piosenki You're My Heart, You're My Soul 98 mix. Ale niestety one są na innym komputerze
. Zostały w Libii
.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Louie, Louie, Louie
Tiaa... no w show biznesie nie zrobiłbyś raczej z tym kariery... między innymi dlatego, że specjalnie nikt nie rapuje o muzyce dancowej
. No i tej melodii brakuje takiego wnętrza... chyba zgadzam się z jkris, że przydałby się jakiś kobiecy ton w refrenie. Wiesz, nie obraź się, że tak oceniam tą piosenkę, ale ja nie widzę sensu, żeby ci słodzić zamiast mówić wprost co by się przydało poprawić 
Germany's most successful pop duo ever.
- Daniel
No wlasnie.Louie, Louie, Louie pisze:Trochę discopolowe...
Czemu tak sie dzieje, ze muzyka disco/dance w Polsce jest grana na discopolowa nute? I nie mam tu na mysli produkcji amatorskich, ale wlasnie te zawodowe! Chyba tylko Kombi i Papa Dance nie grali jak discopolo. Wszystko inne to niestety "bum cyk cyk".