Remiksy Modern Talking w stylu lat 80.

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Dopiero teraz przeczytałem ten temat, przesłuchałem mixów i musze powiedzieć jedno - REWELACJA! adamstan - jesteś WIELKI! Naprawde utalentowany z Ciebie gość!

jkris a na tą okłądke fotkę inną możnaby dać bo panowie mają śmiesznie otwarte usta obydwaj.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
jkris

Post autor: jkris »

Mateusz pisze:jkris a na tą okłądke fotkę inną możnaby dać bo panowie mają śmiesznie otwarte usta obydwaj.
bo spiewaja ;-)
to fotka zrobiona z video ale zawsze jak ogladalem ten teledysk to ze wzgledu na te kule, kolory, ubior panów przypominaly mi sie lata '80 wiec tematycznie pasuje ;-)
ale to tylko taka propozycja. czekamy na kolejne ;-)
Maciek Kowerski

Post autor: Maciek Kowerski »

Jeżeli adamstan chciałby wysłać do Sony BMG wstepny projekt tego albumu to musiałby z pewnoscią usunąc go z internetu. Wytwórnia z pewnością nie podjęłaby się płatnej dystrybucji tego albumu jeżeli każdy będzie mogł go pobrać za darmo z internetu (np. wrzuta downloader) juz przed oficjalną premiera albumu. Jeżeli nie usuniesz wszystkich kawałków z internetu nie masz na co liczyć. Musisz wiec podjąc decyzję: albo publikujesz album za darmo w internecie, albo chcesz go oficjalnie wydac i zarabiać na tym pieniądze dla siebie oraz dla wytwórni. Żadna z wytórni z pewnościa nie opublikowałaby tych kawałków nie miejąc z tego żadnej korzyści finansowej.
P.S. W pierwszej kolejności powinienes porozmawiać z menadżerem zespołu MT lub jego promotorem w Polsce.
Awatar użytkownika
adamstan
Kontakt:

Post autor: adamstan »

Maciek Kowerski pisze:P.S. W pierwszej kolejności powinienes porozmawiać z menadżerem zespołu MT lub jego promotorem w Polsce.

Czy wogóle istnieje taka osoba biorąc pod uwagę, że zespół nie istnieje?
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

jkris pisze:
hahaha! alez oczywiscie ze mozna kopiowac z wrzuty. polega to na tym, ze zeby cokolwiek stamtad uslyszec musi sie najpierw "załadowac"... a ładuje sie na naszego kompa :lol: . pozniej wystraczy wejsc w temporary internet files, odszukac plik (mozna posegrgowac zeby bylo łatwiej albo przed sciagnieciem usunac stare), skopiowac i zapisac w dowolnym folderze. proste? ;-)
pozdrawiam
Wchodzę do tego folderu i nic takiego tam nie ma. Jest ylko folder "Content.IE5", a w nim cztery inne. Korzystam z IE. Pomocy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Dr Mabuse napisz co chcesz skopiować , postaram się pomóc :)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Maciek Kowerski

Post autor: Maciek Kowerski »

adamstan pisze:
Maciek Kowerski pisze:P.S. W pierwszej kolejności powinienes porozmawiać z menadżerem zespołu MT lub jego promotorem w Polsce.

Czy wogóle istnieje taka osoba biorąc pod uwagę, że zespół nie istnieje?
Tak na pewno taka osoba istnieje taka osoba w końcu nadal powstaja składanki zespołu modern talking za które muszą zarobić wszyscy członkowie zespołu a menadżer grupy właśnie dzieli te pieniadze.
Taka osoba pewnie pochodzi z wytwórni sony BMG. Ale jeżeli nie istnieje już taki menadżer lub osoba promująca MT to postaraj sie skontaktować
z menadżerem Thomasa Andersa lub Dietera Bohlena. Na stronie Thomasa są podane jakies dane kontaktowe :idea: . Spróbuj wysłać pod którys z tych adresów swój projekt a może się uda. Ale na pewno przed zrobieniem tego powinienes usunąc wszystkie nagrania z internetu. Jakbyś napotkał sie na jakieś problemy pisz o tym na forum a ja postaram na pewno pomogę.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Bohlen jako takiego menedżera nie ma, a Anders nie jest już w żaden sposób związany z Sony BMG, więc najlepiej chyba uderzać po prostu do wytwórni :)
I to chyba do niemieckiego oddziału, skoro co pół roku wydają nową składankę MT to może w końcu zaczną szukać jakichś nowych wersji nagrań. Remix Album jest zresztą krokiem w takim kierunku.
Awatar użytkownika
Triko80

Post autor: Triko80 »

Więc jak będzie? Czy te piosenki pójdą do wytwórni? Może świat przypomni sobie znowu lata osiemdziesiąte i wyprodukuje więcej tego typu płyt? A może powrócą syntezatory z tamtych lat, a artyści znowu zaczną pisać cudowną muzykę jak w latach 80-tych? Marzenia... :|
Ja nie lubię muzyki lat 80-tych. Ja ją kocham!!!
Awatar użytkownika
Dubler

Post autor: Dubler »

No ciekawy pomysł z tą wytwórnią.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Jeśli się nie mylę to menadżerem Modern Talking był ojciec C.C.Catch (ewentualnie organizatorem którejś z tras koncertowych).

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
jkris

Pioetrek pisze:Jeśli się nie mylę to menadżerem Modern Talking był ojciec C.C.Catch (ewentualnie organizatorem którejś z tras koncertowych).
w latach 89-91 byl menadzerem Bohlena i orgnizatorem pierwszych koncertow MT w Rosji.
co ciekwe- kilka lat temu Bohlen zle wypowiadal sie o ojcu Caro- m.in, ze jest scigany przez Interpol natomiast ostatnio przy okazji koncertu w Rosji spotkali sie i z radoscia wspominali dawne czasy... Bohlen zapytal takze czy Peter nie moglby wplynac jakos na Thomasa zeby zechcial reaktywowac MT :roll:
jak dla mnie- niech reaktywuje ale Bohlen corke Petera ;-)
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

wow fajna przeróbka no ja akurat nie umiem takich robić a szkoda bo chętnie bym się pobawiła w to poza tym szkoda że nie można tego pobrać
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
adamstan
Kontakt:

Post autor: adamstan »

Oto ostatni kawałek z nieistniejącego 'albumu' - How you mend a broken heart

http://adamst.wrzuta.pl/audio/dTBdvoJVVp/

Nie jestem do końca zadowolony z tego nagrania, ale na razie nic wiecej nie da sie wycisnac. Zapraszam do odsluchu i komentowania.
jkris

mi jak zwykle baaaardzo sie podoba. dodalbym tylko typowego MT'owego pianinka ;-)
ale robota Iklasa!
Awatar użytkownika
Prophet5

Post autor: Prophet5 »

adamstan pisze:Nie jestem do końca zadowolony z tego nagrania, ale na razie nic wiecej nie da sie wycisnac. Zapraszam do odsluchu i komentowania.
Ślicznie. I tak właściwie może zostać, tylko werbel masz już brzmieniowo w latach 90-tych, nie 80-tych. ;-)

Oczywiście gratuluję!
ODPOWIEDZ