Jaki jest Bohlen??

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Może po prostu się starzeje? :wink: Z wiekiem człowiek zmienia gust i styl...
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Triko80

Post autor: Triko80 »

Ale się można uśmiać czytając te posty. Wszyscy tak lubimy jego muzykę, a to zwykły palant :mrgreen:
Ja nie lubię muzyki lat 80-tych. Ja ją kocham!!!
Awatar użytkownika
adamstan
Kontakt:

Post autor: adamstan »

No i co w tym widzisz sprzecznego? Czy 'zwykły palant', człowiek o paskudnym charakterze itp nie może być równocześnie zdolnym twórcą? Może. Czy lubienie czyjejś muzyki musi się łączyć z uwielbieniem tej osoby? - oczywiście, że NIE.
Awatar użytkownika
Triko80

No właśnie widzę, że NIE ale to i tak nie zmieni stosunku do jego cudownej muzyki, którą tak bardzo ukochałem.
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Boże, ja mam przestać lubić Dietera i jego muzykę tylko przez to, że jakiś flipper zna chłopaka, który zna innego chłopaka, który uważa, że Dieter to palant? To jest jakaś głupota. Jaki wpływ na moją miłość do Modern Talking ma mieć post flippera? Ja nie zmieniam tak szybko poglądów i cały czas uważam, że Dieter jest super facetem :roll:.
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
Triko80

Dieter jest dziwny, ale nie tylko on. Mnie otaczają sami dziwni ludzie i nic nie mogę zrobić, ale czasem się jakoś da dogadać.
Awatar użytkownika
Gosia91

Post autor: Gosia91 »

Nikt nie jest idealny, ale Dieter'a lubie takiego jaki jest (może nie do końca :D )
Sorry Little Sarah ;)..
Awatar użytkownika
Triko80

Nom. Ja też. Pozdro dla wszystkich fanów WIELKIEGO SIR DIETER BOHLEN :D
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Mi się podoba nawet to, że jest wredny, bezczelny i szczery do bólu :). Obawiam się, że nic nie jest w stanie popsuć mi jego wizerunku :lol:
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
Triko80

Nie no. Nie przesadzajmy. Szatanem to on nie jest. Ma tylko trochę in(dywidualny)ny charakter.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

co jak co ale czytałam gdzieś że dieter to straszny dusigrosz miał tyle kobiet a żałował kaski na pokojówki a gustował w ślicznotkach które pewnie nie za bardzo lubią sprzątać gotować itd poza tym pewnie dlatego żadna z nim nie wytrzymała bo on miał (i ma) ciężki charakterek poza tym on mi się wydaje wredny i fałszywy a wszystko przez t wyżej opisaną historię wyjdzie taki dumny z siebie ani się nie przywita ani nic a na scenie ma uśmiech powalający pewnie przez jego charakterek modern talking się rozpadło ale cóż przecież nie żyjemy z nim na co dzień tylko lubimy jego muzę a tu charakterek nie przeszkadza aż tak jak w życiu codziennym :roll:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Peter

Re: Jaki jest Bohlen??

Post autor: Peter »

To jaki jest Dieter okazało się po wydaniu jego autobiografii, ja zdecydowanie bardziej wolę Thomasa. On podobno jest fajny :wink:
Awatar użytkownika
Adi

Re: Jaki jest Bohlen??

Post autor: Adi »

Peter pisze:ja zdecydowanie bardziej wolę Thomasa. On podobno jest fajny :wink:
Pewnie że jest baradziej przystępny niż Dieter, jak to się mówi bardziej taki "swój człowiek". I to można zauważyć z różnych wywiadów z przeróżnymi osobami z otoczenia Thomasa. Jak wypowiadają się o Thomasie a jak o Dieterze.
Na pewno nikt nie może odmówić Dieterowi geniuszu, jednakże poprzez swój "charakterek" Dieter często niszczył to na co tak ciężko pracował i na programach niemieckich podkreśła to wiele osób z niemieckiego "show - biznesu".
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
ODPOWIEDZ