Jaki jest Bohlen??
- Elltoja
- adamstan
- Kontakt:
- Louie, Louie, Louie
Boże, ja mam przestać lubić Dietera i jego muzykę tylko przez to, że jakiś flipper zna chłopaka, który zna innego chłopaka, który uważa, że Dieter to palant? To jest jakaś głupota. Jaki wpływ na moją miłość do Modern Talking ma mieć post flippera? Ja nie zmieniam tak szybko poglądów i cały czas uważam, że Dieter jest super facetem
.
Germany's most successful pop duo ever.
- Louie, Louie, Louie
- only love
- Kontakt:
co jak co ale czytałam gdzieś że dieter to straszny dusigrosz miał tyle kobiet a żałował kaski na pokojówki a gustował w ślicznotkach które pewnie nie za bardzo lubią sprzątać gotować itd poza tym pewnie dlatego żadna z nim nie wytrzymała bo on miał (i ma) ciężki charakterek poza tym on mi się wydaje wredny i fałszywy a wszystko przez t wyżej opisaną historię wyjdzie taki dumny z siebie ani się nie przywita ani nic a na scenie ma uśmiech powalający pewnie przez jego charakterek modern talking się rozpadło ale cóż przecież nie żyjemy z nim na co dzień tylko lubimy jego muzę a tu charakterek nie przeszkadza aż tak jak w życiu codziennym 
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Peter
Re: Jaki jest Bohlen??
To jaki jest Dieter okazało się po wydaniu jego autobiografii, ja zdecydowanie bardziej wolę Thomasa. On podobno jest fajny 
- Adi
Re: Jaki jest Bohlen??
Pewnie że jest baradziej przystępny niż Dieter, jak to się mówi bardziej taki "swój człowiek". I to można zauważyć z różnych wywiadów z przeróżnymi osobami z otoczenia Thomasa. Jak wypowiadają się o Thomasie a jak o Dieterze.Peter pisze:ja zdecydowanie bardziej wolę Thomasa. On podobno jest fajny
Na pewno nikt nie może odmówić Dieterowi geniuszu, jednakże poprzez swój "charakterek" Dieter często niszczył to na co tak ciężko pracował i na programach niemieckich podkreśła to wiele osób z niemieckiego "show - biznesu".