Co poza Dieterem i/lub Thomasem?

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Od zawsze slucham Starego Dobrego Malzenstwa, Wolnej Grupy Bukowiny i pokrewnych zespolow z tego nurtu muzyki.
Uwielbiam szanty, nie ma to jak poryczec "Hiszpanskie dziewczyny" na koncertach :) (kto nigdy nie byl na koncercie szantowym szczerze polecam).
Lubie sluchac Robbiego Williamsa, nawet bylem na koncercie w Katowicach(przy samej scenie, nie zaluje, bo tancerki mial przesliczne :mrgreen: )
Czasami lubie posluchac ciezszej muzyki - Metallica, Blind Guardian itp.
Poza tym co mi tam w ucho wpadnie, lubie melodyjne kawalki :)
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Oprócz Modern Talking? To muzyka bardzo odbiegająca od tych klimatów:
Avril Lavigne, P!nk, Basshunter, September i kapela Lexington Bridge. Nienawidzę Paris Hilton i Tokio Hotel, bleee :x
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Oczywiscie, ze oprocz muzy pana Bohlena:)
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Post autor: Simon_Belissimo »

Mikiki-ktoś równie bezczelny jak ty może się ciebie zapytać,dlaczego słuchasz Modern Talking.Może również powiedzieć,że ci słoń na ucho nadepnął.
Powtarzam,że każdy ma prawo do własnego gustu i każdy z nas jest inny.
To samo tyczy się Louie,Louie,Louie.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Oprócz Modern Talking, Dietera Bohlena, Thomasa Andersa i Blue System słucham Bee Gees, Julio Iglesiasa, Enrique Iglesiasa, Boys, US5, Hip Hop, Pop i Techno. Bardzo lubię muzyke z lat 80tych. Ale najczęściej słucham Modern Talking :D:D:D.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Skyliner89MT pisze:Enrique Iglesiasa,
Nie słucham tego Pana ale miałem okazję zapoznać się z jego ostatnim albumem "Insomniac" i jestem baaardzo pozytywnie zaskoczony - nigdy bym się nie spodziewał że powiem to o młodym Iglesiasie - polecam album!!:D naprawde trzyma poziom :) Pokazał że jest już nie tylko idolem nastolatek ale też wolalistą (ograniczył do absolutnego minimum te swoje charakterystyczne " łkania" co skołoniłomnie do posłuchania do końca :) ) .
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Simon_Belissimo pisze:To samo tyczy się Louie,Louie,Louie
Ja jednak z uporem maniaka powtarzam, że avatar z twarzą Mandaryny na forum o MT to jednak nie jest dobry pomysł... :mrgreen:, ale ok, już się nie czepiam.
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Louie, Louie, Louie pisze:avatar z twarzą Mandaryny na forum o MT to jednak nie jest dobry pomysł
A avatar phantomasa jest na miejscu???jakis głupot sie tu czepiasz :roll: a jak ktoś da swoje zdjęcie?

Mikiki pisze:A czy ktoś tu słucha Tokio Hotel?
ja tego nie słucham ale ciekawe ile to osób jest głuchych.Jakieś Aqua,Kelly Familly,Blog 27,Paris Hilton słoń Wam na ucho nadepnął?!
Moja młodsza o 4 lata siostra "kochała" się w Kelly Familly,miała wszystko o nich ale wyrosł,zostawiła tylko kilka cd i szczerze mówiąc swego czasu zrobili FORRORę na rynku muzycznym,za duzą...bo potem zaczęto ich mieszać z błotem <bezradny>

KELLY FAMILLY też lubie posłuchać,ale tylko utworów z wokalem Patrycka :oops:

Byłam na koncercie bo moja siora i kuzynka nie były jeszcze pełnoletnie a ja tak :lol: 8)
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

W każdym razie dobrze,że ty nie odważyłaś się pokazać jak dotąd własnej twarzy w avatarze,bo wówczas musiałbym się oblać benzyną i podpalić,w najlepszym przypadku poderżnąć sobie żyły.
Ciekawe gdzie ucza takiej kultury osobistej.
A wracajac do tematu napisze cos o Starym Dobrym Malzenstwie. Kazdemu z tych wykonawcow zyczylbym takiej ilosci wydanych plyt, fanow(na coroczny festiwal Bieszczadzkie Anioly zjezdza okolo 12 tysiecy osob). I to wszystko bez jakiejkolwiek obecnosci w mediach juz od ponad 20 lat.
Te wszystkie posiadaczki "talentow" mniejszych, wiekszych, tych bardziej sztucznych i troche mniej, moga tylko o tym pomarzyc. Ich pseudo slawa minie rowno z promocja w mediach.
Przemo

Pozostali

Post autor: Przemo »

A ja podczas ostatniej wizyty w Rosji "odkryłem" tamtejszą wykonawczynię o pseudonimie Maksim. Dziewczyna śpiewa ładnym, mięciutkim rosyjskim, a efekt dodatkowo wzmacnia jej delikatny głos. W każdym razie, mnie bardzo się jej piosenki spodobały (fajne są też słowa).
Jeśli ktoś miałby ochotę, to zapraszam do wysłuchania:

http://download.yousendit.com/E3A099AD7F8AF32A

http://download.yousendit.com/41877AD7368F36FD
Przemo
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

a ja jak już gdzieś dziś napisałam lubię także metal i muzę lat 80tych bo z obecnie tworzonej muzy to mało co wpadnie mi już w ucho
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Jacek Z.

Post autor: Jacek Z. »

ArCrack pisze:SAMANTHA FOX
Another Woman (Too Many People)
Backing vocals by Rolf Köhler, Michael Scholz, Madeleine Lang and Marion Schwaiger

(Za http://dieterbohlen.newmail.ru/nonDBP.htm)
Ciekawostka (wielkie dzięki, ArCracku za ten link! :D ) Otóż jak przejrzałem tę stronkę, to stwierdziłem, że Rolf Koehler śpiewał również dla takich dość mało eurodance'owych wykonawców jak: Blind Guardian, Freedom Call, Hamerfall, Gamma Ray, Grave Digger, Helloween, Iron Saviour...

Powiem tylko: A NIE MÓWIŁEM!? :lol:
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

heh no to fakt pop ani dance to to nie jest :D
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
MT_Online
Kontakt:

Post autor: MT_Online »

już kiedyś wcześniej pisałem na ten temat, ale napiszę jeszcze raz :) bo trochę dołożyłbym do tego poprzedniego postu.

- Julio Iglesias
- Bad Boys Blue
- CC Catch
- Enrique Iglesias
- Ricky Martin
- Patrick Lindner
- Die Flippers
- Elvis Presley
- The Beatles, McCartney
- trochę z amerykańskiego hip-hopu :)
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

A ja uważam, że fajną i podobną muzykę robi Kylie Minogue. No i jeszcze Nelly Furtado. Choć to już całkiem coś innego. Pierwsze płyty były popowe a "Loose" już niestety nie chociaż też fajnie się tego słucha.
piciasty

Post autor: piciasty »

A ja wrecz przepadam za muzyka z lat 80tych.Zwlaszcza intryguja mnie wykonawcy ponadczasowi ktorzy mimo uplywu lat nadal znakomicie sobie radza na muzycznej scenie Kylie, Madonna sa nie do pobicia ale obserwuje rowniez biezace muzyczne osiagniecia nowych twarzy jak September czy inni .Oczywiscie caly czas brakuje gdzies tej znanej ulubionej bohlenowskiej nuty.Na cale szczescie jest caly zapas starych hitow ktore zawsze mozna odkurzyc i poprawic sobie nastroj.POZDRO
ODPOWIEDZ