Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
ODPOWIEDZ

Co sądzisz o duecie DB i MM?

super
28
42%
obojętne mi to
17
26%
lipa - dał by sobie już spokój
21
32%

Liczba głosów: 66

Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Panowie Simon i Phantomas, proszę Was, osobiste sprawy załatwiajcie w innym miejscu. Kolejne posty związane z wycieczkami osobistymi również zostaną skasowane. Samego Simona proszę z kolei o unikanie wszystkich tych złośliwości pod względem Medlocka.

Co do samego singla, to oficjalnie można już ogłosić go 14 numerem 1 autorstwa Dietera - przez cały tydzień przewodził na listach dziennej sprzedaży :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Dzięki Arek. I to jest wiadomość!!!
Obrazek
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

To nie jest chyba temat o którym powinnam pisać na tym forum. Czytałam kilka dni temu na niemieckiej stronie (www.lisab.de) Lisy Bund, że ma nagrać premierowy singiel pt. " All that I am " a we wrześniu ma odbyć trasę koncertową z Markiem Medlockiem. I chciałabym się dowiedzieć co o tym sądzicie. ( o wspólnej trasie koncertowej)
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Witajcie.

Na http://www.youtube.com/watch?v=37RZoTU1fkU wrzuciłem clip MM i DB "You Can Get It" w singlowej wersji "modern mix".

Miłego oglądania :!:
Obrazek
DySkietkaDS

Niezły... Fajnie to zrobiłeś... Jestem pełna podziwu :]
Cried all night
I'll never stop...
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Post autor: Simon_Belissimo »

I tak to mogło wyglądać od samego początku.Fajnie Dr.Mabuse :wink:
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No i co,że takie zdjęcie Medlocka z Bohlenem...a nie pamiętacie jak to Dieter Thomasa za uszko delikatnie ząbkami gryzł :lol: mam to nagrane...hehe
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

DySkietkaDS pisze:Czytałam kilka dni temu na niemieckiej stronie (www.lisab.de) Lisy Bund, że ma nagrać premierowy singiel pt. " All that I am " a we wrześniu ma odbyć trasę koncertową z Markiem Medlockiem
Singiel ma się nazywać Learn To Love You i wyjść 31 sierpnia. All That I Am to była piosenka, którą Lisa śpiewałaby w wypadku zwycięstwa w DSDS. A trasa faktycznie jest planowana, łatwiej będzie organizatorom zapęłnić hale jeśli zgromadzą fanów dwóch wykonawców niż jednego ;)

A najbliższe terminy koncertowe i telewizyjne Marka będą odwołane. Powód - kontuzja odniesiona podczas joggingu (staw skokowy), która na parę tygodni wyłączy go z normalnego funkcjonowania :/
DySkietkaDS

Dziękuję za dokładne przetłumaczenie. (tak to jest ja się zna niemiecki tyle co z telewizji :lol: czyli prawie wcale...) A o Medlocku też czytałam (tym razem w telegazecie) nie ma co, zrobił sobie prezent na urodziny... Fajnie, że Lisa Bund też rozpocznie karierę (szkoda tylko że jej producentem nie będzie Dieter) No i mam nadzieję, żę Mark wkrótce wyzdrowieje.
Cried all night
I'll never stop...
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Nawiązując do singla chciałbym przypomnieć, że przy okazji przedostatniej płyty BS wydano na singlu utwór nieopublikowany na albumie (co prawda tylko inne słowa ale jednak), to samo było z przedostatnim albumem MT i utworem Down on my Knees. A że historia lubi się powtarzać to chyba należy przyjąć, że forma singla You Can Gei It zaskutkuje tym, że zapowiadana płyta świąteczna będzie ostatnim materiałem duetu Bohlen - Medlock. :D

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
MT_Online
Kontakt:

Post autor: MT_Online »

Pioetrek pisze:Nawiązując do singla chciałbym przypomnieć, że przy okazji przedostatniej płyty BS wydano na singlu utwór nieopublikowany na albumie (co prawda tylko inne słowa ale jednak), to samo było z przedostatnim albumem MT i utworem Down on my Knees. A że historia lubi się powtarzać to chyba należy przyjąć, że forma singla You Can Gei It zaskutkuje tym, że zapowiadana płyta świąteczna będzie ostatnim materiałem duetu Bohlen - Medlock. :D

Pozdrawiam

Piotrek
ciekawe spostrzeżenie
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

I mamy kolejny dowód na to, że singiel YOU CAN GET IT to strzał w 10 !
Wystarczyło wydanie w 3 krajach i mamy 5 miejsce na prestiżowej i chyba najstarszej liście najlepiej sprzedawanych singli w Europie EUROCHART HOT 100 !
Jakby singla wydali w kilku innych krajach, to kto wie, może Rihanna musiałaby zejść z tronu , podobnie jak to miało miejsce w Niemczech... ;)

Lista prezentowana również przez amerykański BILLBOARD:

http://www.billboard.com/bbcom/charts/c ... 00+Singles
Mikiki

Post autor: Mikiki »

No i co??
Łyso wam?? (Do tych którzy nie wierzyli w sukces singla)
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

ech..a w Polsce nadal cisza i chyba żadne radio nie gra piosenek MArka i Dietera... :/
Mikiki

Post autor: Mikiki »

Napisałem do onetu żeby napisali coś o tym singlu w dziale muzyka,teraz trzeba tylko czekać :)
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

a czy wogóle płyta Medlocka czy ten singiel ostatni zostały wydane u nas albo czy jest taki plan? MIałem napisać do rmf, zetki i eski ale jak nie będzie u nas płyta wydana to nie ma sensu to :/
ODPOWIEDZ