Dionne Warwick & Dieter Bohlen
- Simon_Belissimo
Dionne Warwick & Dieter Bohlen
Postanowiłem założyć ten temat,gdyż niesamowicie mnie coś ciekawi.
Z pewnością zauważyliście,że na okładce single "It's All Over" Dionne jest w białej,charakterystycznej czapeczce.W tym samym nakryciu głowy jest przez cały czas w teledysku do tej ballady.Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego?Czy ona chorowała i wypadły jej włosy?Nie sądzę,by po prostu miała tą czapeczkę na głowie,bo jej się tak podobało.Spod tej czapki prawie nie "wychodzą" jej włosy i dlaczego Dieter wybrał właśnie Dionne?Jest jej wielbicielem?Gdzie piosenka została nagrana?W USA czy Niemczech?
Z pewnością zauważyliście,że na okładce single "It's All Over" Dionne jest w białej,charakterystycznej czapeczce.W tym samym nakryciu głowy jest przez cały czas w teledysku do tej ballady.Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego?Czy ona chorowała i wypadły jej włosy?Nie sądzę,by po prostu miała tą czapeczkę na głowie,bo jej się tak podobało.Spod tej czapki prawie nie "wychodzą" jej włosy i dlaczego Dieter wybrał właśnie Dionne?Jest jej wielbicielem?Gdzie piosenka została nagrana?W USA czy Niemczech?
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- Pioetrek
- Kontakt:
Z tego co kojarzę, to był to czas kiedy generalnie Dieter próbował podbić USA i startował ze swoimi kawałkami do kilku wykonawców stamtąd. Podejrzewam, że raczej większość z nich byli wykonawcy znani ale bez większego hitu w tym czasie co pozwalało mu się jakby wykazać. Efektem był album Engelberta i jedna piosenka z Dionne Warwick.
Piosenkę nagrano w USA. Jeśli się nie mylę to na nagraniu obecny był także Rolf Kohler.
Pozdrawiam
Piotrek
Piosenkę nagrano w USA. Jeśli się nie mylę to na nagraniu obecny był także Rolf Kohler.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Simon_Belissimo
- Pioetrek
- Kontakt:
Engelbert to ten sam Engelbert.
A Dionne pewnie przyszła na nagranie w czapeczce i tak już zostało (ewentualna wizyta u fryzjera trwałaby dłużej od kręcenia tego materiału).
A może to pod czapeczką skrył się Kohler (wybaczcie ale chyba się od Kogoś zaraziłem i nie mogę napisać posta bez pominięcia Rolf Kohlera - ale będę z tym walczył, obiecuję
)?
Pozdrawiam
Piotrek
A Dionne pewnie przyszła na nagranie w czapeczce i tak już zostało (ewentualna wizyta u fryzjera trwałaby dłużej od kręcenia tego materiału).
A może to pod czapeczką skrył się Kohler (wybaczcie ale chyba się od Kogoś zaraziłem i nie mogę napisać posta bez pominięcia Rolf Kohlera - ale będę z tym walczył, obiecuję
Pozdrawiam
Piotrek
- Simon_Belissimo
- Pioetrek
- Kontakt:
http://youtube.com/watch?v=xKcYBcuipeI
nie wiem ile czasu minęło od nagrania teledysku do tego występu ale stawiam wciąż na fryzjera (a raczej jego brak). A nawet gdyby była uczesana to jej fryzura chyba nie bardzo pasowałaby do luzackiego stroju w którym się pojawiła w studio.
Pozdrawiam
Piotrek
nie wiem ile czasu minęło od nagrania teledysku do tego występu ale stawiam wciąż na fryzjera (a raczej jego brak). A nawet gdyby była uczesana to jej fryzura chyba nie bardzo pasowałaby do luzackiego stroju w którym się pojawiła w studio.
Pozdrawiam
Piotrek
- Simon_Belissimo
- Peter
Re: Dionne Warwick & Dieter Bohlen
Skąd by tam się wziął Anders, przecież obaj panowie w tym czasie nie utrzymywali kontaktów. Przestań pisac takie bzdury.venturak pisze:to nie był kohler, ale... anders
- MichałT
Re: Dionne Warwick & Dieter Bohlen
Daj spokój Peterze, przecież to są żartyPioetrek pisze:A może to pod czapeczką skrył się Kohlerventurak pisze:to nie był kohler, ale... andersSimon_Belissimo pisze:To z całą pewnością była C.C.Catch-od razu poznałem!!!
Peter pisze:Skąd by tam się wziął Anders, przecież obaj panowie w tym czasie nie utrzymywali kontaktów. Przestań pisac takie bzdury.![]()
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż