Numeracja albumów TA
- MT_Online
- Kontakt:
Numeracja albumów TA
czy może ktoś z was wie dlaczego np. na This Time jest napisane "the 19th album" co raczej mija się z prawdą, bo wystarczy choćby spojrzeć na stronkę Arka, gdzie jest ich tylko 9. Więc o co tu chodzi ? Przecież nie liczył chyba tego łącznie z albumami MT ?
Modern Talking 4EVA
www.modern-talking-online.prv.pl
- MT_Online
- Kontakt:
nie wiem czy "żałosne" w każdym razie dziwny zabiegMikiki pisze:A więc wliczył sobie albumy MT,żałosne co?
Modern Talking 4EVA
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Klucz jest zapewne taki:
1. The 1st Album
2. Let's Talk About Love
3. Ready For Romance
4. In The Middle Of Nowhere
5. Romantic Warriors
6. In The Garden Of Venus
7. Different
8. Whispers
9. Down On Sunset
10. When Will I See You Again
11. Barcos de cristal
12. Souled
13. Back For Good
14. Alone
15. Year Of The Dragon
16. America
17. Victory
18. Universe
19. This Time
Thomas tłumaczył, że to 19 album jaki nagrał i nie widział powodów żeby o tym nie wspominać. A że cały album jest mniej więcej kontynuacją MT, i okładkę postanowił najwyraźniej do Modern Talking upodobnić
1. The 1st Album
2. Let's Talk About Love
3. Ready For Romance
4. In The Middle Of Nowhere
5. Romantic Warriors
6. In The Garden Of Venus
7. Different
8. Whispers
9. Down On Sunset
10. When Will I See You Again
11. Barcos de cristal
12. Souled
13. Back For Good
14. Alone
15. Year Of The Dragon
16. America
17. Victory
18. Universe
19. This Time
Thomas tłumaczył, że to 19 album jaki nagrał i nie widział powodów żeby o tym nie wspominać. A że cały album jest mniej więcej kontynuacją MT, i okładkę postanowił najwyraźniej do Modern Talking upodobnić
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jeśli to jest żałosne, to żałosny jest też np. Bizarre Bizarre Dietera i cały duet z Medlockiem.
Ręczniki, koszuli i eurowizyjne próby Thomasa są z mojego punktu widzenia wątpliwymi pomysłami, ale muzyczne odwoływanie się do Modern Talking to coś normalnego i oczywistego. Kiedyś osiągnęli z tą grupą sukces i nie chcą się od tego odcinać, bo i po co?
Ręczniki, koszuli i eurowizyjne próby Thomasa są z mojego punktu widzenia wątpliwymi pomysłami, ale muzyczne odwoływanie się do Modern Talking to coś normalnego i oczywistego. Kiedyś osiągnęli z tą grupą sukces i nie chcą się od tego odcinać, bo i po co?
- Simon_Belissimo
- MT_Online
- Kontakt:
no to raczej dobre wyjaśnienie tej kwestiArCrack pisze:Thomas tłumaczył, że to 19 album jaki nagrał i nie widział powodów żeby o tym nie wspominać. A że cały album jest mniej więcej kontynuacją MT, i okładkę postanowił najwyraźniej do Modern Talking upodobnić
wiemy, że za brzmienie i cały twórczy proces odpowiedzialny jest Dieter, ale z tą niechęcią do Thomasa to trochę przesadzasz, przecież to on nadawał ten "moderntalkingowy" klimat swoim głosem kompozycją BohlenaDobra ja dziękuje za rozmowę dowidzenia ja mam swoje zdanie na temat tego pokurcza i nikt mojego zdania nie zmieni.
Modern Talking 4EVA
-
Mikiki
Lubiłem go póki nie zobaczyłem jakie on ma trasy koncertowe..Kazachstan,Turcja,głęboka Rosja...i on wkółko jedzie na tym samym repertuaże,a Dieter ma już 2 nr.1 od początku 2007.Songs Forever album okazał się totalną klapą,połowa to covery,start do Eurovision Dance Contest też Thomas tam chodził nie tańczył.Teraz do Arka:
Co miałeś na myśli że Bizarre Bizarre i duet z Medlockiem też może być żałosny?
Co miałeś na myśli że Bizarre Bizarre i duet z Medlockiem też może być żałosny?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Tam jeździ, gdzie go zapraszają. Jest wokalistą i to jego praca, znacznie gorzej by o nim świadczyło gdyby oferty odrzucał z uwagi na mniej cywilizowanie od Niemiec kraje, z których one napływają.
W kółko jedzie na tym samym repertuarze, bo publiczność właśnie tego chce. Gdyby wyskoczył na koncert w Kazachstanie z nieznanymi nagraniami, publiczność obrzuciłaby go jajami
Sukcesów na listach nie ma co porównywać, bo każdy z nich specjalizuje się w czym innym. Producent zawsze może znaleźć sobie nowego wokalistę i z nim próbować zdobywać popularność, a zadanie jest ułatwione gdy wokalista już na starcie ma dużą grupę fanów. Thomas umie świetnie śpiewać, ale niestety dla mas w wersji solo nie jest zbyt atrakcyjnym produktem, co przekłada się na sprzedaż płyt.
A Bizarre Bizarre czy duet z Medlockiem to oczywiste nawiązania do MT ze strony Dietera. Dlaczego więc tego nie nazwać żałosnym, skoro mamy w taki sposób nazywać napis na okładce This Time?
W kółko jedzie na tym samym repertuarze, bo publiczność właśnie tego chce. Gdyby wyskoczył na koncert w Kazachstanie z nieznanymi nagraniami, publiczność obrzuciłaby go jajami
Sukcesów na listach nie ma co porównywać, bo każdy z nich specjalizuje się w czym innym. Producent zawsze może znaleźć sobie nowego wokalistę i z nim próbować zdobywać popularność, a zadanie jest ułatwione gdy wokalista już na starcie ma dużą grupę fanów. Thomas umie świetnie śpiewać, ale niestety dla mas w wersji solo nie jest zbyt atrakcyjnym produktem, co przekłada się na sprzedaż płyt.
A Bizarre Bizarre czy duet z Medlockiem to oczywiste nawiązania do MT ze strony Dietera. Dlaczego więc tego nie nazwać żałosnym, skoro mamy w taki sposób nazywać napis na okładce This Time?
- MT_Online
- Kontakt:
co do tych tras koncertowych to się mogę zgodzić, wszędzie ma bliżej niż do Polski, która jak wiadomo jest dalej niż Rosja
A co do Songs Forever to chyba tam tylko jeden utwór nie jest coverem
Modern Talking 4EVA
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Zapraszam na http://www.thomasanders.pl/MT_Online pisze:co do tych tras koncertowych to się mogę zgodzić, wszędzie ma bliżej niż do Polski, która jak wiadomo jest dalej niż Rosja
Nie ma najmniejszego problemu ze ściągnięciem go do Polski, trzeba tylko wyłożyć odpowiednią sumkę
"Es gibt nie ein Ende von Modern Talking"?Mikiki pisze:co ma Bizarre Bizarre wspólnego z modern talking
Chórek?Mikiki pisze:I co ma duet z Markiem wspólnego z MT?
- MT_Online
- Kontakt:
jedynym problemem jest zebrać chętnych, którzy by wyłożyli tą sumkęArCrack pisze:Zapraszam na http://www.thomasanders.pl/
Nie ma najmniejszego problemu ze ściągnięciem go do Polski, trzeba tylko wyłożyć odpowiednią sumkę
Modern Talking 4EVA