Powrót Modern Talking???
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- thomas18
- Kontakt:
powrot modern talking??
Sądze ze to jest nie mozliwe... wszystko ma swoj poczatek i koniec... bohlen jest juz po 50, chyba nie za bardzo ma czym chwalic sie na scenie oprocz gitary i sprzetu muzycznego, a po za tym jego wiek.. hmmm jeszcze zawalu dostanie na scenie i lipa hehe! nie no powaznie, juz za pozno na nowe kawalki mt ale sa optymistysci moze sie sprawdzi to "do trzech razy sztuka", ale ilez mozna sie klucic o to samo i znow sie godzic??!!
thomas i dieter maja rozne charaktery, wiec nie ma co wywolywac wilka z lasu po raz 3:)
- venturak
znam starszych niż Bohlen i śpiewają nadal i jakoś nie mają zawałów
jak nie MT, to może jakiś solowy projekt (w co też wątpię), ale myślę, że dla innych będzie pisał muzykę (oby tylko nie typu Tineo i Catterfeld). Moim wielkim marzeniem jest, by Bohlen stworzył piosenkę, którą by świat nucił i każdy znał, albo na meczach ją śpiewali, typu "We are the champions" 
-
jkris
mam podobne obawy. dla mnie te plyty to jedna wielka nuda, ale pewnie tak wlasnie bedzie. wybierze sobie jakies dziewcze z DSDS i cos takiego splodzi- cos co niczym nie bedzie sie roznilo od "arcydzieł" ww panventurak pisze:myślę, że dla innych będzie pisał muzykę (oby tylko nie typu Tineo i Catterfeld
- NoFaceNoNameNoNumber
-
jkris
MT nie rozpadl sie bez powodu- wg mnie przyczyna glowna to nie konflikt w zespole a malejaca popularnosc i spadająca liczba sprzedawanych plyt. dobrze byc na fali wiec jesli sie z niej spada lepiej pozostawic dobre wrazenie i odejsc- choc z tym dobrym wrazeniem to raczej bylo kiepsko. na szczescie ostatni singiel MT wskoczyl (dzieki DSDS) na 2 pozycje top100 wiec panowie mogli czuc ze odchodza w chwale 
-
Jacek Z.
Też chyba wolałbym, żeby Dieter reaktywował Blue System, ale bez dodatkowych wokali (choćby Thomasa) raczej sobie nie poradzi...Pioozo pisze:Mnie by bardziej ucieszył album BLUE SYSTEM na wzór "Back For Good". Śmiało mógłby być to dwu płytowy album, bo singli było sporo i to w różnej stylistyce. Ta różnorodność - w moim przekonaniu - wpłynęła by pozytywnie na całokształt wydawnictwa.
A z drugiej strony, jak patrzę jak ci Ruscy tłuką kolejne składanki MT, a wciąż nie pojawia się nic nowego, to aż się żyć odechciewa
- Pioetrek
- Kontakt:
Właśnie słuchałem Radia Złote Przeboje i przy MT - Brother Louie poleciał tekst mniej więcej taki: co prawda panowie trochę się kłócą ale może wytrwają do 2008 roku bo właśnie wtedy kończy się ich światowe tournee. Albo przegapiłem coś wcześniej albo kaczka dziennikarska albo...ale to przecież jest niemożliwe
Było to dosłownie przed chwilą.
PS OT: Kilkanaście minut temu puścili tam też C.C. Catch - 'Cause you are young.
Pozdrawiam
Piotrek[/list]
Było to dosłownie przed chwilą.
PS OT: Kilkanaście minut temu puścili tam też C.C. Catch - 'Cause you are young.
Pozdrawiam
Piotrek[/list]
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
-
riccardo1989