Co ma w sobie Mandaryna?
- flipper_69
- Simon_Belissimo
- phantomas
- Kontakt:
-
jkris
to nie opera. Bohlen tez spiewac nie potrafi. do tej muzyki jaka ona wykonuje trzeba umiec tanczyc i wygladac- oba te warunki spelnia wiec dajmy juz jej spokoj...phantomas pisze:Tylko ze dobrego WOKALISTE nie poznaje sie po tym, ze dobrze tanczyDobry wokalista nie musi sie wyginac na scenie, zeby pokazac, co warta jest jego muzyka.
- Simon_Belissimo
Phantomas-ty już naprawdę nie wiesz,czego masz się uczepić.
Przecież Mandaryna jest wokalistką DANCE,a wiesz co to znaczy???
Chyba nie.Dance=taniec.
O to właśnie chodzi w jej muzyce,ona jest profesjonalną tancerką jakbyś nie wiedział.
Przecież Mandaryna jest wokalistką DANCE,a wiesz co to znaczy???
Chyba nie.Dance=taniec.
O to właśnie chodzi w jej muzyce,ona jest profesjonalną tancerką jakbyś nie wiedział.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- phantomas
- Kontakt:
- Simon_Belissimo
Phantomas napisał:"A taka z niej wokalistka jak ze mnie spiewak operowy"-no i dobrze.
Nikt nie powiedział,że Marta ma jakiś wielki talent wokalny.
W tym,co robi jest dobra.Jak tobie to nie odpowiada,to się nią nie interesuj.
Nie musi umieć śpiewać w tego typu muzyce,jej płyty należą do najlepiej sprzedających się w tym kraju-o czymś to świadczy,a o czym pomyśl sam.
Nikt nie powiedział,że Marta ma jakiś wielki talent wokalny.
W tym,co robi jest dobra.Jak tobie to nie odpowiada,to się nią nie interesuj.
Nie musi umieć śpiewać w tego typu muzyce,jej płyty należą do najlepiej sprzedających się w tym kraju-o czymś to świadczy,a o czym pomyśl sam.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- phantomas
- Kontakt:
To jest temat o Mandarynie, prawda? To miejsce to forum dyskusyjne, prawda? Jestem zarejestrowanym uzytkownikiem, wyrazam na forum SWOJA opinie. Nie musisz sie z moimi opiniami zgadzac, tak samo jak ja nie musze Tobie przytakiwac, chociaz widze, ze bardzo by Ci to odpowiadalo. Podobny jestes do naszych braci blizniakow - wszyscy musza sie zgadzac z jedynymi slusznymi pogladami, reszta to jednostki zbedneNie musi umieć śpiewać w tego typu muzyce,jej płyty należą do najlepiej sprzedających się w tym kraju-o czymś to świadczy,a o czym pomyśl sam.
Jeszcze jedno - to, ze czegos sie duzo sprzedaje, nie znaczy, ze ja musze tez to kupowac, moze sie myle?
Pozdrawiam
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Simon_Belissimo
Cieszę się,że nie kupujesz płyt Mandaryny-co jak co,ale one tak naprawdę nie są dla wszystkich.Znów mnie obraziłeś,mówiąc,że jestem podobny do "braci bliźniaków",ja nie zamierzam nikogo tu obrażać,gdyż mam swój honor.
Owszem,możesz wyrażać własne zdanie,ale tak,by nie było w nim złośliwości do innych.U ciebie były,do kogo kierowane chyba nie musze mówić.A twoje "wypowiedzi" ograniczają się jedynie do komentarzy,przy poszczególnych wpisach.Już było fajnie,już się wszyscy zgadzali i ty się pojawiłeś...następnym razem daj już sobie spokój,bo nasza rozmowa do niczego nie doprowadzi sensownego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Owszem,możesz wyrażać własne zdanie,ale tak,by nie było w nim złośliwości do innych.U ciebie były,do kogo kierowane chyba nie musze mówić.A twoje "wypowiedzi" ograniczają się jedynie do komentarzy,przy poszczególnych wpisach.Już było fajnie,już się wszyscy zgadzali i ty się pojawiłeś...następnym razem daj już sobie spokój,bo nasza rozmowa do niczego nie doprowadzi sensownego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony pt lip 06, 2007 21:02 przez Simon_Belissimo, łącznie zmieniany 1 raz.
- phantomas
- Kontakt:
- Simon_Belissimo
- Mateusz
Zważywszy na to jaki jest tytuł tego tematu wklejam link do pewnego zdjęcia:
Rozebrana Mandaryna - http://www.mfoto.pl/uploads/1004/36f17d89d8.jpg Tak dla rozładowania napięcia
Rozebrana Mandaryna - http://www.mfoto.pl/uploads/1004/36f17d89d8.jpg Tak dla rozładowania napięcia
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Simon_Belissimo
- Simon_Belissimo
Jeżeli ktoś nadal twierdzi,że Mandaryna nie potrafi w ogóle śpiewać,niech posłucha tej piosenki: http://youtube.com/watch?v=alluNcr_tEU
(Mandaryna-"Czy mogę chcieć?")
Takie utwory to coś nowego w repertuarze Marty,mimo wszystko piosenka jest świetna.
(Mandaryna-"Czy mogę chcieć?")
Takie utwory to coś nowego w repertuarze Marty,mimo wszystko piosenka jest świetna.
- Mateusz
nie jest to żadna złośliwosć, nie jestem uprzedzony ani do SImona ani do Mandaryny i nie jest to atak na nikogo - zupełnie obiektywnie stwierdzam ze zarówno aranż piosenki jak i wokal są bardzo kiepskie ale to tylko moje prywatne zdanie i oczywiscie nikt nie musi sie ze mna zgadzac bo nie jestem zadnym ekspertem.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Simon_Belissimo
Mateusz-dobrze,że jesteś szczery-naprawdę doceniam to.
Masz jak najbardziej prawo do własnego zdania i jeśli takie masz zdanie na temat piosenki "Czy mogę chcieć?", to należy to jedynie uszanować.
Nikogo nie obraziłeś
Pozdrawiam!

Masz jak najbardziej prawo do własnego zdania i jeśli takie masz zdanie na temat piosenki "Czy mogę chcieć?", to należy to jedynie uszanować.
Nikogo nie obraziłeś
Pozdrawiam!