Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It
- phantomas
- Kontakt:
-
jkris
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Tego skandalu jakoś nie widzę, bo ludzie otwarci na Bohlena i traktujący go jak dobrego kumpla ich unikali. Bohlen w swoich wypowiedziach nie obsmarował ani Roya Blacka, ani nikogo z Touche, ani Daniela Küblböcka (który jest w końcu znacznie bardziej kontrowersyjny niż Medlock
). Ba, mimo że z Küblböckiem nie współpracuje, wciąż utrzymuje kontakt tak samo jak z (przynajmniej) jednym z członków Touche.
Dieter w jednym z tych materiałów TV powiedział o Marku jasno, że fajnie jest pracować z kimś kogo się lubi i z kim ma się dobre relacje, ale prywatność każdy z nich ma swoją.
Dieter w jednym z tych materiałów TV powiedział o Marku jasno, że fajnie jest pracować z kimś kogo się lubi i z kim ma się dobre relacje, ale prywatność każdy z nich ma swoją.
- flipper_69
-
jkris
tyle, ze ja mowie o skandalu wywolanym przez medlocka a tego nie wziales pod uwage. on potrzebny jest Bohlenowi tak dlugo jak sprzedaja sie plyty. wiec pewnie wydadza jeszcze razem 1 moze 2 i bedzie koniec przyjazni.ArCrack pisze:Tego skandalu jakoś nie widzę, bo ludzie otwarci na Bohlena i traktujący go jak dobrego kumpla ich unikali. Bohlen w swoich wypowiedziach nie obsmarował ani Roya Blacka, ani nikogo z Touche, ani Daniela Küblböcka (który jest w końcu znacznie bardziej kontrowersyjny niż Medlock). Ba, mimo że z Küblböckiem nie współpracuje, wciąż utrzymuje kontakt tak samo jak z (przynajmniej) jednym z członków Touche.
z CCCatch tez zyl dobrze, do czasu... pozniej obsmarowal ja (i nie tylko) zeby dobrze sprzedala sie jego ksiazka. mysle, ze nie ma w tym wzgledzie skrupulow... zreszta osoby, z ktorymi wspolpracowal raczej dobrego zadnia o nim nie maja...
- Simon_Belissimo
A mnie się wydaje,że Bohlen wyda kiedyś jeszcze jedną książkę-i dam sobie rękę odciąć,że obsmaruje w niej Medlocka
"Ten chłopaczyna usiłował mnie podrywać,a w dodatku jego wokal nie był najwyższych lotów.Jako,że mam dobre serce i w ogóle jestem sympatyczny,postanowiłem z nim zaśpiewać..."
"Ten chłopaczyna usiłował mnie podrywać,a w dodatku jego wokal nie był najwyższych lotów.Jako,że mam dobre serce i w ogóle jestem sympatyczny,postanowiłem z nim zaśpiewać..."
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- weidung
- Członek TAFC Polska
Obejrzałem ten reportaż z ZDF i nie widzę w nim niczego dziwacznego. To, że Dieter pozwala się obściskiwać Markowi świadczyć może tylko o jednym: Dieter nie ma żadnych problemów ze swoją własną seksualnością. Wiedząc, że jest całkowitym hetero - dlaczego nie miałby pozwolić na to, co robi Mark? Chłopcy świetnie się bawią. Dla mnie bomba 
-
jkris
a ja mysle, ze stal sie taki gayfriendly na potrzeby biznesoweweidung pisze:Obejrzałem ten reportaż z ZDF i nie widzę w nim niczego dziwacznego. To, że Dieter pozwala się obściskiwać Markowi świadczyć może tylko o jednym: Dieter nie ma żadnych problemów ze swoją własną seksualnością. Wiedząc, że jest całkowitym hetero - dlaczego nie miałby pozwolić na to, co robi Mark? Chłopcy świetnie się bawią. Dla mnie bomba
pamietam jak podaczs pobytu w Polsce powiedzial w wywiadzie dla TVN- nie jestesmy zadnymi gejami z dezaprobata w glosie... on wie, ze im wiecej bedzie sie mowilo tym lepiej dla nich...
- Dr Mabuse
Wtedy Dieter po prostu odpowiedział na pytanie dziennikarza, który z niego i Thomasa niemalże zrobił małżeństwo (zrestą było to 9 lat temu), a teraz robi biznes z facetem, który jest gejem, ale przecież nie ma tego wypisanego na czole, ani też zbytnio się z tym nie afiszuje. Myślę, że problem leży po stronie tych, których ta sytuacja przerosła, a nie po stronie Dietera.

-
jkris
Dr Mabuse pisze:a teraz robi biznes z facetem, który jest gejem, ale przecież nie ma tego wypisanego na czole, ani też zbytnio się z tym nie afiszuje.
co do problemu to chyba nie ma takiego... jest gejem i tyle ale jego zachowanie faktycznie bywa drażniace. i nie chodzi mi o to, ze poklepuje Dietera ale raczej o okropne zmanierowanie
Ostatnio zmieniony czw lip 05, 2007 17:34 przez jkris, łącznie zmieniany 1 raz.
- Simon_Belissimo
-
DySkietkaDS
I znowu powróciliśmy do tematu gejów, mnie to nie przeszkadza, ale ta dyskusja prowadzi do nikąd. Nawet gdybyśmy bardzo chcieli nie zmienimy nic z tych rzeczy, które dzieją się wokół Bohlena... On chyba jest dorosły i wie co robi... Każdy to wie, że zależy mu na kasie, przy okazji jest geniuszem muzycznym i nagrywa hiciory. Bohlen to nie byle kto i nie dałby sobie poszarpać reputacji
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
- Simon_Belissimo
"On chyba jest dorosły i wie co robi... Każdy to wie, że zależy mu na kasie, przy okazji jest geniuszem muzycznym i nagrywa hiciory. Bohlen to nie byle kto i nie dałby sobie poszarpać reputacji"-święta racja... 
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Nie ma to jak byc naturalnym i swoje emocje potrafic swobodnie okazywac, popatrzcie jak na tym zdjęciu chłopcy okazują radośc wobec siebie:

Jest to fotka z najnowszego magazynu YAM! Nr. 27 - gdzie na dwóch stronach jest obszerny foto-reportaż jakże pięknie zatytuowany: "Best Friends auf Malle"

Jest to fotka z najnowszego magazynu YAM! Nr. 27 - gdzie na dwóch stronach jest obszerny foto-reportaż jakże pięknie zatytuowany: "Best Friends auf Malle"
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Simon_Belissimo
Jeżeli chodzi o to zdjęcie,to absolutnie tego nie potrafię zrozumieć.
Medlock wystawia samemu Bohlenowi złą złotówkę tym klejeniem się do niego,a teraz całowaniem...Chociaż na tym zdjęciu wygląda to tak,jakby mu się to nawet podobało (żart).
Medlock wystawia samemu Bohlenowi złą złotówkę tym klejeniem się do niego,a teraz całowaniem...Chociaż na tym zdjęciu wygląda to tak,jakby mu się to nawet podobało (żart).