Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
ODPOWIEDZ

Co sądzisz o duecie DB i MM?

super
28
42%
obojętne mi to
17
26%
lipa - dał by sobie już spokój
21
32%

Liczba głosów: 66

Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Patrzac na tanczacego Bohlena nie widze zeby mu to za bardzo przeszkadzalo :) Zreszta wydaje wam sie, ze oni spedzaja kazda chwile ze soba? Mnie sie wydaje, ze tylko dla potrzeb tv :)
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
jkris

Post autor: jkris »

phantomas pisze:Patrzac na tanczacego Bohlena nie widze zeby mu to za bardzo przeszkadzalo :) Zreszta wydaje wam sie, ze oni spedzaja kazda chwile ze soba? Mnie sie wydaje, ze tylko dla potrzeb tv :)
pewnie, ze poki co jemu to nie przeszkadza, bo dzieki Medlockowi jest znowu na topie...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Tego skandalu jakoś nie widzę, bo ludzie otwarci na Bohlena i traktujący go jak dobrego kumpla ich unikali. Bohlen w swoich wypowiedziach nie obsmarował ani Roya Blacka, ani nikogo z Touche, ani Daniela Küblböcka (który jest w końcu znacznie bardziej kontrowersyjny niż Medlock ;)). Ba, mimo że z Küblböckiem nie współpracuje, wciąż utrzymuje kontakt tak samo jak z (przynajmniej) jednym z członków Touche.

Dieter w jednym z tych materiałów TV powiedział o Marku jasno, że fajnie jest pracować z kimś kogo się lubi i z kim ma się dobre relacje, ale prywatność każdy z nich ma swoją.
Awatar użytkownika
flipper_69

Post autor: flipper_69 »

Prosty człowiek z tego Marka.
jkris

ArCrack pisze:Tego skandalu jakoś nie widzę, bo ludzie otwarci na Bohlena i traktujący go jak dobrego kumpla ich unikali. Bohlen w swoich wypowiedziach nie obsmarował ani Roya Blacka, ani nikogo z Touche, ani Daniela Küblböcka (który jest w końcu znacznie bardziej kontrowersyjny niż Medlock ;)). Ba, mimo że z Küblböckiem nie współpracuje, wciąż utrzymuje kontakt tak samo jak z (przynajmniej) jednym z członków Touche.
tyle, ze ja mowie o skandalu wywolanym przez medlocka a tego nie wziales pod uwage. on potrzebny jest Bohlenowi tak dlugo jak sprzedaja sie plyty. wiec pewnie wydadza jeszcze razem 1 moze 2 i bedzie koniec przyjazni.
z CCCatch tez zyl dobrze, do czasu... pozniej obsmarowal ja (i nie tylko) zeby dobrze sprzedala sie jego ksiazka. mysle, ze nie ma w tym wzgledzie skrupulow... zreszta osoby, z ktorymi wspolpracowal raczej dobrego zadnia o nim nie maja...
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Post autor: Simon_Belissimo »

A mnie się wydaje,że Bohlen wyda kiedyś jeszcze jedną książkę-i dam sobie rękę odciąć,że obsmaruje w niej Medlocka
"Ten chłopaczyna usiłował mnie podrywać,a w dodatku jego wokal nie był najwyższych lotów.Jako,że mam dobre serce i w ogóle jestem sympatyczny,postanowiłem z nim zaśpiewać..."
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

Obejrzałem ten reportaż z ZDF i nie widzę w nim niczego dziwacznego. To, że Dieter pozwala się obściskiwać Markowi świadczyć może tylko o jednym: Dieter nie ma żadnych problemów ze swoją własną seksualnością. Wiedząc, że jest całkowitym hetero - dlaczego nie miałby pozwolić na to, co robi Mark? Chłopcy świetnie się bawią. Dla mnie bomba :)
jkris

weidung pisze:Obejrzałem ten reportaż z ZDF i nie widzę w nim niczego dziwacznego. To, że Dieter pozwala się obściskiwać Markowi świadczyć może tylko o jednym: Dieter nie ma żadnych problemów ze swoją własną seksualnością. Wiedząc, że jest całkowitym hetero - dlaczego nie miałby pozwolić na to, co robi Mark? Chłopcy świetnie się bawią. Dla mnie bomba :)
a ja mysle, ze stal sie taki gayfriendly na potrzeby biznesowe ;-)
pamietam jak podaczs pobytu w Polsce powiedzial w wywiadzie dla TVN- nie jestesmy zadnymi gejami z dezaprobata w glosie... on wie, ze im wiecej bedzie sie mowilo tym lepiej dla nich...
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Wtedy Dieter po prostu odpowiedział na pytanie dziennikarza, który z niego i Thomasa niemalże zrobił małżeństwo (zrestą było to 9 lat temu), a teraz robi biznes z facetem, który jest gejem, ale przecież nie ma tego wypisanego na czole, ani też zbytnio się z tym nie afiszuje. Myślę, że problem leży po stronie tych, których ta sytuacja przerosła, a nie po stronie Dietera.
Obrazek
jkris

Dr Mabuse pisze:a teraz robi biznes z facetem, który jest gejem, ale przecież nie ma tego wypisanego na czole, ani też zbytnio się z tym nie afiszuje.
:shock: nie afiszuje?? przeciez on swoim zachowaniem wrecz krzyczy, ze jest gejem :!:
co do problemu to chyba nie ma takiego... jest gejem i tyle ale jego zachowanie faktycznie bywa drażniace. i nie chodzi mi o to, ze poklepuje Dietera ale raczej o okropne zmanierowanie :roll:
Ostatnio zmieniony czw lip 05, 2007 17:34 przez jkris, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Że niby Dieter ma ukryte pociągi do chłopców?
Wątpię... :/
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

I znowu powróciliśmy do tematu gejów, mnie to nie przeszkadza, ale ta dyskusja prowadzi do nikąd. Nawet gdybyśmy bardzo chcieli nie zmienimy nic z tych rzeczy, które dzieją się wokół Bohlena... On chyba jest dorosły i wie co robi... Każdy to wie, że zależy mu na kasie, przy okazji jest geniuszem muzycznym i nagrywa hiciory. Bohlen to nie byle kto i nie dałby sobie poszarpać reputacji
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

"On chyba jest dorosły i wie co robi... Każdy to wie, że zależy mu na kasie, przy okazji jest geniuszem muzycznym i nagrywa hiciory. Bohlen to nie byle kto i nie dałby sobie poszarpać reputacji"-święta racja... :wink:
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Nie ma to jak byc naturalnym i swoje emocje potrafic swobodnie okazywac, popatrzcie jak na tym zdjęciu chłopcy okazują radośc wobec siebie:
Obrazek

Jest to fotka z najnowszego magazynu YAM! Nr. 27 - gdzie na dwóch stronach jest obszerny foto-reportaż jakże pięknie zatytuowany: "Best Friends auf Malle"
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
venturak

Post autor: venturak »

niedługo się rozpiszą, że Dieter to gej :D
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Jeżeli chodzi o to zdjęcie,to absolutnie tego nie potrafię zrozumieć.
Medlock wystawia samemu Bohlenowi złą złotówkę tym klejeniem się do niego,a teraz całowaniem...Chociaż na tym zdjęciu wygląda to tak,jakby mu się to nawet podobało (żart).
ODPOWIEDZ