A ja nie lubie...
1. MT:
- Z drugiego albumu "Love don't live here anymore" i "Why did you do it"
Jeszcze umieszczono te piosenki obok siebie, co poteguje kiepskosc sluchania

- In Shaire - nie wiem czemu, ale mi sie to nie podoba i juz
- Good Girl Go to Heaven + Dont Loose My Number - toz te piosenki sa identyczne, Bohlen w pospiechu wydawania 6tego albumu z jednej piosenki zrobil dwie

- Back For God - kiepscizna jakich malo, nowe wersje sa beznadziejne, Chery Chery Lady nie da sie sluchac, a wersja Angies Heart to profanacja tej cudownej piosenki!
- Album Alone - prawie caly jest nieciekawy, wyjatki YRN Alone, Sexy Lover, Rouge Et Noire i Can't Get Enough
- Year Of The Dragon - najslabszy album MT, a China In Her Eyes to NAJGORSZY singiel w historii zespolu. Z tej plyty lubie najbardziej Fly To The Moon (najlepszy kawalek!), Don't Take Away My Heart i moze jeszcze ze 2 kawalki, Reszta - out.
- America - Last Exit To Brooklyn (bleee, nie cierpie tego), America - żenuła, Sms To My Heart - glupiutka piosenka dla malolatow
- Victory - We Are Children of the World (nie moge tego sluchac, muzyka kompletnie nie pasuje do wokalu)
- Universe - TV Makes the Superstar (piosenka stęchła jak stare jaja, w obecnych czasach nie do słuchania)
2. CCCatch
- Nie lubie wszystkich trzech "nowych" piosenek z płyty "Diamond", słabizna
- Backseat of your cadillac tez nędza
3. BS
- Najgorszy ostatni album z denerwujacym singlem "U Drive Me Crazy" (najgorszy singiel BSa!)
- Nie przepadam tez za cala pierwsza "koscielna" czescia "Seend Of heaven" (druga czesc jest ok !)
4. Nie podoba mi sie tez zachrypły Chris Norman i przepita Bonie Tyler. We wszystkich piosenkach

I nie trawie wszystkiego spod znaku DSDS, boysbendu Touche, jakis małolat w stylu Isabele, In Blue czy innych...
No i calego Shlager-bohlen-musik, ktore kojarza mi sie z Krawczykiem z lat 70tych czy Kolorowymi Jarmarkami.
Pewnie jeszcze o czyms zapomnialem, ale musialbym studiowac cala dyskografie DB, a mala to ona nie jest