Wasi ulubieńcy z ekranu?

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Wasi ulubieńcy z ekranu?

Post autor: Simon_Belissimo »

Zazwyczaj rozmawiamy na temat muzyki i wokalistów.Teraz porozmawiajmy sobie o filmie i naszych ulubionych aktorach.
Do moich ulubionych aktorek należą:
-Marilyn Monroe-jak dla mnie jedna z najwibitniejszych aktorek XX wieku.
Była ozdobą każdego filmu,w którym grała.Uwielbiam ją za wszystko.Ideał piękna.
-Jamie Lee Curtis-królowa horrorów,kto choć raz oglądał jakikolwiek film grozy z tą kobietą,to do końca życia zapamięta sposób w jaki się wydzierała...do tego była też wyjątkowo utalentowana,no i nadal jest :wink:
-Anna Nicole Smith-nie zobaczymy tej gwiazdy już w żadnym filmie.
Jak dla mnie była genialną aktorką(szczególnie komediową),jedyną w swoim rodzaju...niestety nie żyje...chyba każdy z nas pamięta jej śmierć,to było tak niedawno.
Ulubieni aktorzy:
-Simon Rex-niesamowity aktor komediowy-mój imiennik... :D
-Billy Zane-pamiętna rola w filmie "Titanic" J. Camerona.
-Marlon Brando-człowiek legenda...
Do moich ulubionych filmów mogę natomiast zaliczyć:
-"Piknik Pod Wiszącą Skałą"-za tajemniczość,klimat i nieodparty urok.
-"Rozpaczliwie Poszukując Susan"-za wspaniały popis aktorski Madonny i za to,że lubię kiczowate komedie z lat 80-tych.
-"Bal Maturalny"-za to,że jest to jeden z najlepszych dreszczowców,jakie dane mi było zobaczyć.Podany w manierze lat 70-tych.Pozostaje w pamięci na długo,dosyć ciężki w odbiorze.
-"W łóżku z Madonną"-ma charakter filmu dokumentalnego,chyba nie ma osoby,która by o tym filmie nie słyszała... 8)
Ostatnio zmieniony pn lip 02, 2007 18:52 przez Simon_Belissimo, łącznie zmieniany 6 razy.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Moim ulubieńcem z ekranu to zdecydowanie aktor Steven Segal :) .
Uważam go za najlepszego aktora 8).
Mikiki

Post autor: Mikiki »

Aktorzy:
1.Sascha Baron Cohen
2.John Pesci
3.Eddie Muprhy

Aktorki:
Nie mam żadnej,dla mnie kobiety grają za sztucznie.

Film:
1.Kung Fu Szał
2.Mój wu/ójek Vinny
3.Borat
4.Miś
Ostatnio zmieniony pn lip 02, 2007 0:19 przez Mikiki, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Ale mieliście podawać po trzy aktorki i trzech aktorów,w takiej formie jak ja.Ale nie szkodzi... :wink:
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Moim ulubionym aktorem jest Bohlen, Dieter Bohlen a filmem - "Dieter - der Film" :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

W telewizji oglądam sport, wiadomości i czasem muzykę, w kinie raczej nie bywam ;)
W związku z tym ulubionych aktorów i aktorek nie mam, a z filmów mogę podać jedynie pozycję wiążącą się z moimi zainteresowaniami, a mianowicie "Grand Prix" z 1966 roku - za kapitalne zdjęcia :)
jkris

Post autor: jkris »

a ja uwielbiam Joan Collins 8)
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

jkris pisze:a ja uwielbiam Joan Collins 8)
Też ją uwielbiam,stworzyła wiele niezapomnianych kreacji filmowych.
Można ją zaliczyć do legend kina.
Jako Alexis Carrington-Colby w "Dynastii",była wręcz fenomenalna,nie sądzisz? :)
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Aktorzy: Robert De Niro, Al Pacino, Anthony Hopkins, Johnny Depp, Marek Kondrat

Aktorki: Jodie Foster, Keira Knightley,
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Może niekoniecznie za samo aktorstwo ale za całokształt tego co pokazuje na ekranie u mnie 1 miejsce ma Jackie Chan.
Poza tym facet urodził się dokładnie dwa miesiące po Bohlenie, w 1978 zrobił swój pierwszy przełomowy film - Wąż w cieniu orła (Bohlen nagrywa swój pierwszy singiel), 1985r. powstaje Police Story czyli kolejny przełom w karierze Chana (a Bohlenowi wreszcie się udało), 1998r zrobił kolejny krok czyli Godziny Szczytu, dodatkowo w latach 97-98 powstały fily My Story i My Stunts będące podsumowaniem dotychczasowego dorobku Chana (a MT powrócił-i przy okazji przypomniał kilka swoich kawałków). I na koniec powinienem zapytać - przypadek?

Poza tym Sean Connery, Christian Slater, Ben Stiller, Robert De Niro, Gary Sinise; ze starszych ekipa braci Marx, Harold Lloyd, Luis de Funes; z polskich - Janusz Gajos, Piotr Fronczewski.

A żeby było zgodnie z wolą założyciela tematu:

Aktor:
- Jackie Chan
- Bracia Marx
- Sean Connery

Aktorka:
- Kathleen Turner
- Cameron Diaz
- Zhang Ziyi

Film (na chwilę obecną):
- Legend of Drunken Master (Jackie Chan-1994r.)
- Imę Róży (Connery i Slater)
- Fist of Legend (Jet Li)

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Aktor:
- Jackie Chan
No prosze - O Jackie'm zapomniałem !!!!!! Jak mogłem! ;] Widziałem jakieś 80% jego filmów :) Ostatni jaki oglądałem to Rob-B-Hood a moje ulubione to Legendy Pijanego Mistrza, Medalion,Mit, Godziny Szczytu i wszytskie Opowieści Policyjne
Pozdrawiam :)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Dosyć już mam upominania i proszenia, skoro nic innego nie pomaga, posty będą po prostu kasowane tak ostatnie z tego tematu.
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

ArCrack pisze:Dosyć już mam upominania i proszenia, skoro nic innego nie pomaga, posty będą po prostu kasowane tak ostatnie z tego tematu.
No i prawidłowo-ja jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu :D
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Oprócz Muzy Bohlena i Muzy lat 80-tych kolejną moją "Miłością" są filmy, a mam ich w kolekcji ponad 2000 tytułów. Wśród różnych gatunków uwielbiam horrory (z niewymownym sennym koszmarem jaki stworzył Freddy Kruger, fenomenalny jak dla mnie film produkcji St. Spielberga "Duch", czy wiele innych świetnych tytułów z tego gatunku) filmy dające wiele do myślenia - cała twórczośc Pedro Aldomowara (jest to dla mnie uczta kinowa oglądając jego filmy i cudowna Penelope Cruise występująca w tych filmach), filmy fantasy (z ulubioną serią rozszeżoną Władcy Pierścieni), komedie (uwielbiam się śmiac - ostatnio nabyłem całą serję kultowego już filmowego serialu "Lody na patyku", a szczególnie uwielbiam seriale Brytyjskie takie jak: "Allo Allo", "Pan wzywał Milordzie?", "Co ludzie powiedzą?" czy "Mała Brytania"), filmy wojenne również stanowią dla mnie ważny dział (takie tytuły jak "Pianista" czy "Jak rozpętałem II Wojnę Światową") i wiele innych filmów. Z aktorów uwielbiam wręcz Al Placino, Roberta De Niro, Johny Deep czy Brad Pit. Aktorki natomiast to Nicole Kidman, Bożena Dykiel czy Dakota Fanning.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Pkmodern-mamy nieco zbliżone gusta!
Ja również uwielbiam horrory,szczególnie te z lat 80-tych,jak "Piątek 13","Koszmar z ulicy wiązów","Bal Maturalny"...wiele tego było.Jestem jeszcze nastolatkiem a interesuję się także twórczością Aldomowara,mój ulubiony film tego reżysera to "Wszystko o mojej matce",ale cenię także "Złe wychowanie" i "Drżące ciało".Także pomimo tego,co mówią-mam jakiś tam gust... :roll:
Filmów fanatsy nienawidzę-szczególnie "Władcy Pierścienia"-każdy się tym zachwyca,ja wytrzymam na tym filmie jakies 5 minut-po tym czasie muszę wyłączyć...
Skąd się biorą dzieci dowiedziałem się właśnie z serii "Lody na Patyku" (naprawdę :lol: )mam ogromny sentyment do tych odcinków,chętnie bym sobie je raz jeszcze obejrzał...kiedyś mieliśmy w domu je na kasetach VHS z niemieckim dubbingiem.
Jeżeli chodzi o serialik "Co Ludzię Powiedzą"-uzbierałem wszystkie odcinki na DVD,nikt nie potrafi mnie tak rozśmieszyć jak kochana Hiacynta Żakiet...ups,przepraszam Bukiet... :D Uwielbiam ją!
Filmów wojennych nie oglądam,bo mnie nie interesują...to nie dla mnie...
:wink:
Awatar użytkownika
Peter

Re: Wasi ulubieńcy z ekranu?

Post autor: Peter »

Aktor: Don Johnson
Aktorka: Keira Knightley.
: Piraci z Karaibów.Film
ODPOWIEDZ