Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
ODPOWIEDZ

Co sądzisz o duecie DB i MM?

super
28
42%
obojętne mi to
17
26%
lipa - dał by sobie już spokój
21
32%

Liczba głosów: 66

Awatar użytkownika
kaiser

Post autor: kaiser »

Moim zdaniem utwór jest całkiem fajny i jest to "coś" z piosenek Dietera, ale nie liczyłbym na miano hitu. Powiedzmy sobie szczerze - Mark nie jest tym wokalistą, co pasuje do Dietera, jego głos poprostu odpycha od słuchania. Nam może się podobać bo przez dłuższy czas nic się nie działo i brakowało piosenek Dietera, ale gdyby w tym czasie miała być jakaś piosenka Modern Talking czy Blue System, to nikt nawet Markiem sobie głowy nie zawracał.
Ostatnio zmieniony ndz cze 24, 2007 22:04 przez kaiser, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Post autor: Simon_Belissimo »

kaiser pisze:Moim zdaniem utwór jest całkiem fajny i jest to "coś" z piosenek Dietera, ale nie liczyłbym na miano hitu. Powiedzmy sobie szczerze - Mark nie jest tym wokalistą, co pasuje do Dietera, jego głos poprostu odpucha od słuchania. Nam może się podobać bo przez dłuższy czas nic się nie działo i brakowało piosenek Dietera, ale gdyby w tym czasie miała być jakaś piosenka MT, to nikt nawet Markiem sobie głowy nie zawracał.
Kaiser-jesteś moim idolem!!! 8) 8) 8)
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

Simon_Belissimo pisze:Phantomas!
Ozywiście chciałbym być na miejscu Marka,a ty nie??? :wink:
Czy jest na tym forum ktoś,kto by nie chciał???
Oczywiście bez podtekstów... :]
Ja też, oczywiście, chciałbym być na miejscu Marka :) I to z podtekstem :oops:
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Weidung!
Nie ma się czego wstydzić! Wielkie brawa dla ciebie! :D :D :D
...więc jednak Bohlen może się jeszcze podobać z tym jego wiekiem???
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
jkris

Post autor: jkris »

Simon_Belissimo pisze: ...więc jednak Bohlen może się jeszcze podobać z tym jego wiekiem???
teraz chyba srednio, bo wyglada jak kurczak spieczony na rożnie i ten cudowny żółty blond- na kurczaczka :lol: ma twarz poorana bruzdami ale z opalania widac nie umie zrezygnowac...
co do piosenki to coz... jakos mnie nie zauroczyla a sam wystep to tez komedia- Bohlen udajacy, ze gra i spiewa :roll:
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

...a Thomas??? :roll:
jkris

co z Thomasem?
tez tanorektyk ale cere ma w lepszym stanie od Bohlena- choc jest mlodszy wiec wszystko przed nim ;-)
mysle, ze Dieter juz nie raz "poprawial" twarz ale pewnie sporo daloby sie jeszcze zrobic...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

http://www.rtl.de/news/rtl_aktuell_vide ... icle=10971
30 sekunda - mogliby wykonać gdzieś taką akustyczną wersję, Dieter jak widać na gitarze umie też grać, nie tylko "grać" :P Ale by sobie u ludzi punktów nabił grając na żywo ;)
jkris

ArCrack pisze:http://www.rtl.de/news/rtl_aktuell_vide ... icle=10971
30 sekunda - mogliby wykonać gdzieś taką akustyczną wersję, Dieter jak widać na gitarze umie też grać, nie tylko "grać" :P Ale by sobie u ludzi punktów nabił grając na żywo ;)
ja nie podwazam jego umiejetnosci gry na gitarze- ale podczas wystepu nie grał i mial zalozony takze mikroport a nie wydal z siebie (na szczescie) ani jednego dzwieku ;-)
calosc byla zdaje sie z playbacku...
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

no niezłe:) a poleciał już ten klip na vivie???
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ostatnio zmieniony pn cze 25, 2007 18:12 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

Teledysk spoko. Dieterek wyglądał cudownie szkoda tylko że jego rola ogranicz się do gry na gitarze i wymachiwania rękami :lol: Zgadzam się z moimi poprzednikami, że jego chórek mógłby być śpiewany przy każdym refrenie... Dieter mógłby zatańczyć z jakąś laską, bo to dziwnie wyglądało jak Mark sie do niego kleił :? A takto piosenka spoko SUKCES!!!
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
Adi

ZAPOWIADA SI SUPER ALE...

Post autor: Adi »

Jeśli chodzi o ten obecny duet Dietera z Markiem to muszę powiedzieć, że po odsłuchaniu i obejrzeniu występu Marka i Dietera w piosence "You can get it", utworek mi się podoba znacznie bardziej niż ten "Mr Lonely" (rzec by można MR NUDNY :) ) Jeżeli więcej będzie kawałków w stylu "You can get it" to ten nowy duet Dietera moze odnieść sukces jak i MODERN TALKING.
Jednak zapobiegawczo martwi mnie coś innego. Otóż jak zapewne wiecie Dieter zawsze po jakimś czasie (może to być rok albo i 5 lat) psuje sobie stosunki personalne ze swoimi wykonawcami często obrażając ich np. w mediach czy ostatniej książce Dietera.
Więc fakt, ze często zmienia wykonawców nie wynika tylko z chęci Dietera do poszukiwania nowych interpretacji swoich aranżacji ale niestety też i z powodu bardzo trudnego charakteru Dietera, który często przekracza granice dobrego smaku podczas żartowania ze swoich współpracowników. Ale miejmy nadzieję, ze Dieter skulturalnieje na starsze lata... :?
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Klip jest naprawde świetny!!!!!! Rewelacja! A rola Dietera ma swój urok - motywy z gitarą akustyczną naprawde klimatyczne :) Pozdrawiam.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Witam,

Występ mi sie podobał, choc myslałem, ze nie wytrwam w oczekiwaniu na Bohlena i Medlocka. Piosenka bardzo wakacyjna i radosna, z pewnoscia moze byc wysoko na listach przebojów w niedługim czasie :)
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

phantomas pisze:Ja jeszcze pamietam koncert C.C. Catch z Sopotu, kiedy jej wylaczyli playback. Cudownego glosu to ona z pewnoscia nie posiada :lol: Ogladalem pare lat temu na niemieckiej tv program "Comeback", gdzie miedzy innymi byla CC. Wg mnie bylo bardzo cieniutko. O Mandarynie mozna powiedziec to samo. Natomiast co by nie mowic o Marcu, nie mozna zaprzeczyc,ze potrafi spiewac live.

No nie mów,nie było tak żle :roll: ,mam ten koncert nagrany i mam inne dvd z koncerów CCCatch,w niektórych śpiewa zupełnie bez playbacku i napewno brzmi lepiej niż MANDARYNA ,którą uwielbia "Simon_Belissimo" i nie wiem dlaczego Simon_Belissimo czepiasz się tak stylu Marka,gdyby wszyscy śpiewali ,wyglądali i ruszali się tak jak CCC,Mandaryna czy Thomas A. byłoby to nieco nudne...nie sądzisz???

Po za tym każdego piosenkarza poznaje się po głosie,nie ma chyba dwóch jednakowych głosów w świecie muzyki,o to własnie chodzi,nie o te cukierkowate pianie od którego się chce zygać,skoro Mark wygrał Idola to najwyrażniej na to zasłóżył,wybierali go widzowie...bo to własnie ludziom sie podoba...a Ty masz dokładnie inny problem dot.Marka <bezradny> i dałbyś sobie juz spokój. <młotek>
ODPOWIEDZ