Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
ODPOWIEDZ

Co sądzisz o duecie DB i MM?

super
28
42%
obojętne mi to
17
26%
lipa - dał by sobie już spokój
21
32%

Liczba głosów: 66

Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Simon_Belissimo pisze: Dobrze,że cenisz głos Marka,ale według mnie on go nie ma.Może się nie znam,bo jak dla mnie głos to ma C.C.Catch,Lian Ross,Trojanowska a z dzisiejszych wokalistek-UWAGA,UWAGA-Mandaryna!
Domyślam się,że jej wokal jest co dla niektórych jakiś nie szczególny,ale ja uważam,że ma naprawdę przyjemny głos,coś w sobie ma,na pewno najlepszy wokal w muzyce Dance.
Co do C.C Catch i Lian Ross to się zgodzę,one mają naprawdę świetne głosy.Najbardziej doceniam C.C Catch ona to dopiero ma niesamowity głos.
Ale co do Mandaryny to już przesadziłeś kolego,bo ona to beztalencie które nie potrafi kompletnie śpiewać(chodzi mi o głos) bo piosenki niektóre ma dość fajne nawet,ale co do jej głosu który tak podziwiasz u niej to muszę przyznac że nie masz gustu :).
Z wokalistek to najlepszy dla mnie głos ma C.C Catch,nie dojże potrafi rewelecyjnie śpiewać to i wszystkie utwory,które skomponował jej Dieter są super i pasują do niej,świetnie je wykonała i to właśnie ją doceniam z wokalistek.
Dla mnie Medlock jak na faceta ma bardzo dobry głos i zalicza się u mnie do artystów,którzy potrafią śpiewać.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Ja jeszcze pamietam koncert C.C. Catch z Sopotu, kiedy jej wylaczyli playback. Cudownego glosu to ona z pewnoscia nie posiada :lol: Ogladalem pare lat temu na niemieckiej tv program "Comeback", gdzie miedzy innymi byla CC. Wg mnie bylo bardzo cieniutko. O Mandarynie mozna powiedziec to samo. Natomiast co by nie mowic o Marcu, nie mozna zaprzeczyc,ze potrafi spiewac live.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
angel

phantomas pisze:Ja jeszcze pamietam koncert C.C. Catch z Sopotu, kiedy jej wylaczyli playback. Cudownego glosu to ona z pewnoscia nie posiada :lol: Ogladalem pare lat temu na niemieckiej tv program "Comeback", gdzie miedzy innymi byla CC. Wg mnie bylo bardzo cieniutko. O Mandarynie mozna powiedziec to samo. Natomiast co by nie mowic o Marcu, nie mozna zaprzeczyc,ze potrafi spiewac live.
Ale mi chodzi o jej wokal nagrany na albumach,bo wiadomo że jak artysta śpiewa na żywo to już jego wokal brzmi nieco inaczej niż oryginał.
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Post autor: Simon_Belissimo »

angel-prawda jest taka,że o gustach się nie dyskutuje,a ty mi zarzuciłeś,że go nie mam.Każdy ma swój gust,a moim właśnie jest C.C.Catch,Lian Ross,Mandaryna i jeszcze wiele innych tego typu artystek.
Mimo wszystko sądzę,że Mandaryna potrafi dobrze śpiewać i ja ją za to doceniam.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

Mark ma ciekawy głos. Na siłę narzuca się Dieterowi, ciekawe czy to się podoba Carinie?(wszyscy na forum o niej zapomnieli)Ale ja chciałam zapytać czy tez tekst zgadza się z You Can Get It, proszę oceniajcie i wprowadzajcie poprawki

Oh I always call your name
You tried had me insane, again
Baby don't let it ain't
Oh I, I wanna try your tears
There are so many feels again
Baby don't let it ain't \2x

[refrain]
You can get get it if you really try
You can love but don't hide
You can rich your haven love
If you really fight
You can get it if you really want
You can't stop love in me
Baby if you don't give up
You my destiny...

Uhh yeah yeah

Oh I wonder how I feel
You make my dreams so real, again
Baby don't let it ain't
Oh I, I can stop love in you
See well love will do, again
Baby don't let it ain't \2x

[refrain]
You can get get it if you really try
You can love but don't hide
You can rich your haven love
If you really fight
You can get it if you really want
You can't stop love in me
Baby if you don't give up
You my destiny...
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Na pewno:
Baby don't let it end
There are so many fears again
You can run but don't hide
You can reach your heaven love
Może coś jeszcze mi umknęło.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

No i po występie. Z relacji tych, którzy oglądali, Dietera nie było nigdzie słychać - chyba że w chórku na końcu nagrania :/
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
kaiser

Post autor: kaiser »

ArCrack pisze:No i po występie. Z relacji tych, którzy oglądali, Dietera nie było nigdzie słychać - chyba że w chórku na końcu nagrania :/
Jeśli to był Deiter. Występ udało mi się zarejestrować, więc jeśli ktoś jest zainteresowany mogę udostępnić.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Dało by radę umieścić go na YouTube?
Awatar użytkownika
kaiser

Post autor: kaiser »

ArCrack pisze:Dało by radę umieścić go na YouTube?
pewnie by dało radę, ale ja zgrałem to jako stumień z satelity w jakości dvb (720 x 576) więc szkoda tracić jakość. Proponuję własne ftp lub http.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Póki co od Kaisera (dzięki!!!) mamy to:
http://pl.youtube.com/watch?v=gGLduuHYyI0 :)
W wyższej jakości też będzie :)
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

No i chyba się udało :)

Post autor: weidung »

Właśnie obejrzałem występ Wetten dass Dietera i Marka no i chyba się udało. Piosenka ciekawie zaaranżowana - nabrała zupełnie innego charakteru od wersji albumowej. Dla mnie bomba! No i ten chórek na końcu... miodzik. Liczę na super hit lata - i mam nadzieję, że nie tylko w Niemczech.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Muszę powiedzieć, że w przeciwieństwie do albumu tym razem jestem zaskoczony pozytywnie, You Can Get It w tej wersji brzmi bardzo sympatycznie ;) Szkoda oczywiście, że Dietera nic w tej piosence normalnie nie śpiewa. Ale dobrze przynajmniej, że jest fragment z chórkiem - jakieś tam pseudo uzasadnienie dla jego obecności na scenie mamy :mrgreen:
A, i jeszcze jeden pozytyw - dobrze że nie wyskoczył znów z gitarą elektryczną ;)
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Ale i tak najwiekszy szał był własnie gdy wszedł chórek z Dieterem w roli głównej:)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
angel

Jestem pod wrażeniem tego występu!
Piosenka i cały ten występ Medlocka i Dietera był wspaniały 8) .
Najbardziej w tym całym utworze i w całym tym występie podobała mi się końcówka,gdy zaczął śpiewać chórek a w nim Dieter,którego było widać najwięcej podczas śpiewania w chórze.
Naprawdę super,ta piosenka może się stać wielkim hitem i to nie tylko w Niemczech :) .
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

Występ był super. Dieter wyglądał cudownie i śpiewał cudownie. Uwielbiam kiedy Dieter śpiewa w chórku. (Moja jakość przekazu była wspaniała) Takich piosenek życzę z całego serca Miami Twice :D
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
ODPOWIEDZ