Co do C.C Catch i Lian Ross to się zgodzę,one mają naprawdę świetne głosy.Najbardziej doceniam C.C Catch ona to dopiero ma niesamowity głos.Simon_Belissimo pisze: Dobrze,że cenisz głos Marka,ale według mnie on go nie ma.Może się nie znam,bo jak dla mnie głos to ma C.C.Catch,Lian Ross,Trojanowska a z dzisiejszych wokalistek-UWAGA,UWAGA-Mandaryna!
Domyślam się,że jej wokal jest co dla niektórych jakiś nie szczególny,ale ja uważam,że ma naprawdę przyjemny głos,coś w sobie ma,na pewno najlepszy wokal w muzyce Dance.
Ale co do Mandaryny to już przesadziłeś kolego,bo ona to beztalencie które nie potrafi kompletnie śpiewać(chodzi mi o głos) bo piosenki niektóre ma dość fajne nawet,ale co do jej głosu który tak podziwiasz u niej to muszę przyznac że nie masz gustu
Z wokalistek to najlepszy dla mnie głos ma C.C Catch,nie dojże potrafi rewelecyjnie śpiewać to i wszystkie utwory,które skomponował jej Dieter są super i pasują do niej,świetnie je wykonała i to właśnie ją doceniam z wokalistek.
Dla mnie Medlock jak na faceta ma bardzo dobry głos i zalicza się u mnie do artystów,którzy potrafią śpiewać.