Księga skarg i wniosków
- Simon_Belissimo
Księga skarg i wniosków
...
Ostatnio zmieniony pt lip 06, 2007 21:13 przez Simon_Belissimo, łącznie zmieniany 1 raz.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Temat założyłem ja, wydzielając post Simona z tematu o duecie. Jeśli w przyszłości będą jakieś zastrzeżenia co do sposobu moderacji, proszę to robić tu zaznaczając czego sprawa dotyczy. Unikniemy w ten sposób offtopików we właściwych tematach.
Simon, możesz czuć do Marka Medlocka co tylko chcesz i nic innym do tego, jednak jeśli w swoim poście piszesz takie rzeczy jak tam, nie można nie reagować. Unikanie obraźliwych epitetów czy takich "życzeń" - myślę że jest wykonalne dla każdego. Cieszę się, że też to zauważyłeś i liczę, że teraz obejdzie się już bez żadnych edycji i upomnień
Simon, możesz czuć do Marka Medlocka co tylko chcesz i nic innym do tego, jednak jeśli w swoim poście piszesz takie rzeczy jak tam, nie można nie reagować. Unikanie obraźliwych epitetów czy takich "życzeń" - myślę że jest wykonalne dla każdego. Cieszę się, że też to zauważyłeś i liczę, że teraz obejdzie się już bez żadnych edycji i upomnień
- Simon_Belissimo
...
Ostatnio zmieniony pt lip 06, 2007 21:10 przez Simon_Belissimo, łącznie zmieniany 1 raz.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Simon_Belissimo
Odnośnie Medlocka:
...
Ostatnio zmieniony pt lip 06, 2007 21:12 przez Simon_Belissimo, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Simon_Belissimo
- Simon_Belissimo
Moja ostatnia złośliwość w stosunku do Medlocka-była taka,że powiedziałem,iż go nienawidzę...
Szkoda,że nie informując mnie i Phantomasa o tym,usunąłeś wszystkie nasze wypowiedzi-w gruncie rzeczy były związane z tematem,a inni bardzo chętnie by sobie to poczytali.Mam w związku z tym prośbę także do ciebie-jeżeli chcesz usunąć jakąkolwiek moją wypowiedź-proszę mnie o tym poinformować,a nie zachowywać się tak,jakby nic się nie stało.
Dziękuję.
Szkoda,że nie informując mnie i Phantomasa o tym,usunąłeś wszystkie nasze wypowiedzi-w gruncie rzeczy były związane z tematem,a inni bardzo chętnie by sobie to poczytali.Mam w związku z tym prośbę także do ciebie-jeżeli chcesz usunąć jakąkolwiek moją wypowiedź-proszę mnie o tym poinformować,a nie zachowywać się tak,jakby nic się nie stało.
Dziękuję.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Simon_Belissimo
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Simon_Belissimo
Od czegoś trzeba zacząć,więc zacznę od tego,że pozmieniałem większość swoich wpisów-które wkleił tu "ArCrack",zmieniając treść na trzy wymowne kropeczki "...".
Dlaczego to zrobiłem?
Dlatego,że nie widzę sensu,by tu widniały moje wypowiedzi,zupełnie nie pasują do tego tematu i są wzięte z zupełnie innej bajki,chyba specjalnie-by ładnie wyglądały pod tematem "Księga skarg i wniosków"... no cóż...
Dlaczego to zrobiłem?
Dlatego,że nie widzę sensu,by tu widniały moje wypowiedzi,zupełnie nie pasują do tego tematu i są wzięte z zupełnie innej bajki,chyba specjalnie-by ładnie wyglądały pod tematem "Księga skarg i wniosków"... no cóż...
- phantomas
- Kontakt:
A mnie to nie przeszkadza, nikt mnie nie musi specjalnie informowac. Admin dzieli i rzadzi
Tez kiedys przez pewien czas bylem moderatorem, chwile adminem i wiem, ze to nie jest latwy kawalek chleba
Nie obrazam sie o byle co, reszta jest w mojej sygnaturce 
Tylko mam jedna propozycje. Mozna zablokowac mozliwosc "wykropkowywania" swoich wypowiedzi, tak jak to jest zaprezentowywane powyzej. Kiedys sie na tym troche przejechalem. Nie przeszkadza to w mniej waznych tematach, natomiast tam gdzie jest prowadzona ozywiona dyskusja wyglada cokolwiek dziwnie.
Pozdrawiam
Tylko mam jedna propozycje. Mozna zablokowac mozliwosc "wykropkowywania" swoich wypowiedzi, tak jak to jest zaprezentowywane powyzej. Kiedys sie na tym troche przejechalem. Nie przeszkadza to w mniej waznych tematach, natomiast tam gdzie jest prowadzona ozywiona dyskusja wyglada cokolwiek dziwnie.
Pozdrawiam
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Simon_Belissimo
- phantomas
- Kontakt:
- Simon_Belissimo
Nie wiem,co cię to w ogóle obchodzi.Twoje forum to to nie jest.Admin już zdążył w tej sprawie coś powiedzieć.
Ostatnio zmieniony sob lip 07, 2007 11:52 przez Simon_Belissimo, łącznie zmieniany 1 raz.