Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
ODPOWIEDZ

Co sądzisz o duecie DB i MM?

super
28
42%
obojętne mi to
17
26%
lipa - dał by sobie już spokój
21
32%

Liczba głosów: 66

jkris

Post autor: jkris »

angel pisze: Pozatym w utworze tym nie słychać Dietera i to w każdej wersji tej piosenki :( .
Hmm może tylko w tych krótkich fragmentach tego utworu nie słychać Dietera,a za to można będzie go usłyszeć w całości tej piosenki :?:,mam nadzieję,że tak :roll: .
własnie wyczytalem, ze niestety nie uslyszymy Dietera na nowym singlu. zdaje sie, ze Bohlen jedynie pokazal sie na okladce. no chyba, ze uwaza ze jego udzial to chorek- choc doskonale wiemy, ze w nim nie spiewa... wczoraj w niemieckim radiu podobno puscili calosc tej nowej wersji- zero wokalu Bohlena...
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

jkris pisze: własnie wyczytalem, ze niestety nie uslyszymy Dietera na nowym singlu. zdaje sie, ze Bohlen jedynie pokazal sie na okladce. no chyba, ze uwaza ze jego udzial to chorek- choc doskonale wiemy, ze w nim nie spiewa... wczoraj w niemieckim radiu podobno puscili calosc tej nowej wersji- zero wokalu Bohlena...
Ach w takim razie jestem zawiedziona :?.
Myślałam,że jednak Dietera będzie słychać w tym utworze a tu się okazuje,że nie :? .
Pewnie w teledysku i na koncertach będzie udawał,że śpiewa jako chórek i tak będzie właśnie wyglądał jego udział w tym utworze 8) .
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Próby do sobotniego występu w Wetten dass ;)
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Didi znowu robi za statyste...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
MT_Online
Kontakt:

Post autor: MT_Online »

szczerze mi się nie podoba to że ten Medlock (zwłaszcza że jest zdeklarowanym <<<trochę kultury - od ArCrack>>>) ciągle się do Dietera przytula, bo to niezbyt dobrze wygląda :/
jkris

Post autor: jkris »

MT_Online pisze:szczerze mi się nie podoba to że ten Medlock (zwłaszcza że jest zdeklarowanym <<<trochę kultury - od ArCrack>>>) ciągle się do Dietera przytula, bo to niezbyt dobrze wygląda :/
a mnie sie bardzo podoba, mam nadzieje, ze podczas wystepu pocaluja sie :lol:
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

jkris pisze:
MT_Online pisze:szczerze mi się nie podoba to że ten Medlock (zwłaszcza że jest zdeklarowanym <<<trochę kultury - od ArCrack>>>) ciągle się do Dietera przytula, bo to niezbyt dobrze wygląda :/
a mnie sie bardzo podoba, mam nadzieje, ze podczas wystepu pocaluja sie :lol:
8)
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
MT_Online
Kontakt:

MT_Online pisze:<<<trochę kultury - od ArCrack>>>)
nazywanie rzeczy po imieniu to nie jest żaden brak kultury :]
PS
co to jeszcze PRL, że cenzura słowa, które w dodatku jest prawdziwe?
jkris pisze:a mnie sie bardzo podoba, mam nadzieje, ze podczas wystepu pocaluja sie Laughing
ale masz perwersyjne marzenia :x
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Staramy się używać sformułowań neutralnych, to którego Ty użyłeś takim na pewno nie było. Wyrażania poglądów nikt nie zabrania, natomiast musi się to odbywać na pewnym poziomie, tak by wypowiedzi nikogo nie obrażały.

Zdanie w kwestii homoseksualizmu każdy ma swoje i raczej mało prawdopodobne żeby je pod wpływem forum Modern Talking zmienił... To jest jedynie forum muzyczne, nie seksualno-polityczno-światopoglądowe. I co za tym idzie, nie jest to odpowiednie miejsce na promowanie swoich poglądów ani z jednej, ani z drugiej strony. Ktoś uważa homoseksualizm za rzecz negatywną - jego sprawa, jeśli uważa za rzecz pozytywną - jego sprawa. Ale niech tutaj zachowa to dla siebie i koncentruje się na muzyce, która przecież orientacji nie ma. Nie wierzę żeby w internecie nie mógł odnaleźć miejsc, gdzie może sobie na tamte tematy porozmawiać...
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Dieter i Medlock

Post autor: Simon_Belissimo »

Wydaje mi się,że Dieterowi się nie podoba to,że ten cały Medlock się tak często do niego "klei".Zapewne się trochę boi,że pojawią się komentarze na ich temat o wiadomym podłożu... :oops:
Tak jak już napisałem kiedyś na tym forum,Medlock na pewno na coś liczy,skoro mówi,że "mógłby sobie wyobrazić mieć coś wspólnego z Bohlenem,gdyby był gejem".
W każdym razie,skoro Dieter czuje się z nim dobrze,to niech sobie razem wsytępują,choć ja nie potrafię na to patrzeć.Każdy chyba nienawidzi jakiegoś wokalisty,czy wokalistki (Np. w Polsce wyjątkowo nie lubiana jest Mandaryna,którą ja kocham! :P )Osobiście nienawidzę Medlocka,on jest po prostu żałosny... :?
<<<w tym miejscu cześć usuwam - zastanów się jak byś reagował, gdyby ktoś pisał takie rzeczy o CC Catch, następnym razem nie będzie już edycji postu, a kasowanie - od ArCrack>>>
Jkris napisał:
"...mam nadzieje, ze podczas wystepu pocaluja sie"
Tego to ja już w ogóle nie rozumiem,może Medlock by się cieszył,ale Dieter nie jest gejem ani biseksualistą-więc po co miałby się całować z tym wyjcem?! :?: :x :?:
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Nie rozumię... <bezradny> ...jak dwie laski się całują to jest OKEYAśNIE... wszyscy zachwyceni,ogladacie na necie takie filmiki i was to rajcuje ...ale jak dwuch panów to już problem...po co w ogóle ta dyskusja na temat orientacji seksualnej Medlocka...co Was to obchodzi,a może są na forum takie osoby jak Mark...

Zajmijcie się rozmową na temat muzyki a nie czy Dieter pójdzie do łóżka z Markiem czy nie...bo te rozmowy są już tego bliskie...

KONIEC ŚWIATA normalnie :roll:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Na oficjalnej stronie Marka (http://www.markmedlock.de) pojawił się urywek z klipu do You Can Get It. Nie sposób przegapić, jest na głównej stronie ;)

A tutaj: http://www.zdf.de/ZDFmediathek/inhalt/2 ... sl,00.html materiał z ZDF o przygotowaniu do Wetten dass.
Awatar użytkownika
MT_Online
Kontakt:

Zostawiając wszelkie aspekty poza muzyczne moje zdanie co do tej jego płyty jest takie, że Bohlen się niczym szczególnym nie popisał słychać po tej płycie że została nagrana w parę tygodni i nie jest to żadna rewelacja. Już bardziej mi się podobały produkcje dla Alexandra Klawsa niż to co teraz zostało przez Bohlena przedstawione. Po raz kolejny na tej płycie można odnieść wrażenie, że posunął się do wyrobów "plagiato-przeróbek", albo powielił schematy melodyczne, które skomponował już kiedyś (gdzieś na youtube'ie jest taki filmik gdzie "Now or never" jest przyrównane do "Will my heart survoir" Isabeli) i muszę powiedzieć że rzeczywiście można by te dwa utwory zlepić w jeden. Co do ewentualnego duetu to jestem sceptyczny nie tylko dlatego, że Mark jest kim jest, ale to przedsięwzięcie od razu będzie (z resztą słusznie) postrzegane jako coś robione na siłe, a poza tym jeśli Dieter ma sprowadzać się do roli statysty na scenie czy w clipie to, to też jest bezsensu. Jak chce wrócić na scenę to niech lepiej sam wejdzie do studia i nagra coś w stylu unowocześnionego Blue Systemu, to by było coś :D
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Niech robią co im się podoba,oby to było dobre...bo to,co teraz dane jest nam słuchać jest na baaardzo niskim poziomie,a sam wokal Medlocka jest według mnie fatalny... :? <pokręcony> :?
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Simon_Belissimo pisze:a sam wokal Medlocka jest według mnie fatalny... :? <pokręcony> :?
Moim zdaniem Medlock ma bardzo dobry głos,wręcz świetny,taki mało spotykany i ciekawy.Jednym słowem głos Marka Medlocka jest dla mnie naprawdę bardzo dobry,chłopak ma talent do śpiewania.
Nie dziwię się,że Niemcy go wybrali i sam Dieter.
Zresztą Dieter zawsze wybierał takie osoby,które potrafią bardzo dobrze i ciekawie śpiewać,mają "to coś" czego inny w głosie nie mają.
Nie rozumiem skąd taka nienawiść do Medlocka?
Fakt faktem album nie jest taki dobry,oprócz dwóch piosenek takich jak "Sad Sad Story" czy "Oh Sarah" ale za to przede wszystkim jego głos jest wielkim plusem i te dwa utwory,które wymieniłam są bardzo fajne.
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Jeżeli chodzi o nienawiść,to nie da się wyjaśnić dlaczego inni ją d niego czują,a drudzy nie.
Ja go nienawidzę,bo działa mi na nerwy jak mało kto (...no jest jeszcze w Polsce taka natasza urbańska,która doprowadza mnie do niewyobrażalnego szału... :evil: :evil: :evil: )
Dobrze,że cenisz głos Marka,ale według mnie on go nie ma.Może się nie znam,bo jak dla mnie głos to ma C.C.Catch,Lian Ross,Trojanowska a z dzisiejszych wokalistek-UWAGA,UWAGA-Mandaryna!
Domyślam się,że jej wokal jest co dla niektórych jakiś nie szczególny,ale ja uważam,że ma naprawdę przyjemny głos,coś w sobie ma,na pewno najlepszy wokal w muzyce Dance.
ODPOWIEDZ