Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.

Co sądzisz o duecie DB i MM?

super
28
42%
obojętne mi to
17
26%
lipa - dał by sobie już spokój
21
32%

Liczba głosów: 66

Awatar użytkownika
venturak

Post autor: venturak »

george michel, elton john i inni... macie rację, ale i tak jestem średnio za ich dalszą współpracą, zresztą zobaczymy jak się przyjmie album i czy medlock będzie chciał coś stworzyć ("urodzić" :P) jeszcze z DB
Awatar użytkownika
Robert73

Duet

Post autor: Robert73 »

Według mnie ten zabieg z wspólnie zaśpiewanym numerem to będzie coś jak Donnie Warwick z Dieterem.Czyli jakaś balladka zaśpiewana razem,a raczej Mark będzie pierwszy głos ,a Dieter coś tam mruknie i na tym koniec.Nie liczę na coś wyjątkowego.Dla Dietera to nic innego jak kolejny powód aby przy okazji Marka zawidnieć z nazwiskiem na froncie okładki nowego singla.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Mark Medlock (& Dieter Bohlen?) - You Can Get It

Post autor: ArCrack »

Mark Medlock przebywa właśnie na Majorce, gdzie... wraz z Dieterem kręci teledysk do nowego singla You Can Get It.
I pozytywną rzeczą jest chyba fakt, że (jak powiedziano dziś w RTL) singiel wyjdzie jako dance-remix, nie wersja balladowa ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Maciek Kowerski

Post autor: Maciek Kowerski »

Mam nadzieje że to będzie coś w stylu muzycznym Modern Talking.
Sam tytuł od razu kojarzy mi się z "You can win if you want" :D
Awatar użytkownika
Robert73

Mark Medlock (& Dieter Bohlen) You Can Get It

Post autor: Robert73 »

Ciekawa zmiana.Jestem mile zaskoczony,że nie będzie to kolejna ballada jak pierwotnie zapowiadano.Na wiele też nie liczę.Żeby chociaż była w stylu "Senorita" to może w te wakacje coś zdziała na liście.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Jako motyw przewodni Dieter będzie pokazywał Markowi jak się podrywa dziewczyny na Majorce i jak zdobyć u nich to czego się naprawdę chce. :D

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

A na singlu obok You Can Get It będą dwa kolejne niepublikowane dotąd utwory ;) Wbrew temu co mogliśmy sądzić początkowo, tym razem wyjątkowo postarano się o atrakcyjność singla.
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

To nie prawda że Mark Medlock jest gejem. Poza tym Dieterek gustuje w paniach a nie w chłopcach. ( jkris jaki z ciebie fan? <pokręcony> ) Ja i Doma ich kochamy :oops: . (Pozdro dla nich :* MM i DB:*:*:*:*:*:*:*) Miami Twice brzmi jak Modern Talking. Takie same pierwsze litery....(MT)
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Oczywiście że to prawda, Mark przez kilka (bodaj 2001-2005) był związany z innym facetem i mówi, że gdyby tylko Dieter był również gejem chętnie związałby sie z nim :D
jkris

Post autor: jkris »

DySkietkaDS pisze:To nie prawda że Mark Medlock jest gejem. Poza tym Dieterek gustuje w paniach a nie w chłopcach. ( jkris jaki z ciebie fan? <pokręcony> ) Ja i Doma ich kochamy :oops: . (Pozdro dla nich :* MM i DB:*:*:*:*:*:*:*) Miami Twice brzmi jak Modern Talking. Takie same pierwsze litery....(MT)
a czy ja napisalem ze Bohlen jest gejem? kolezanka ma chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem? co do Marka to niestety dla Ciebie ale jest gejem ;p
jezeli twierdzisz, ze Miami Twice brzmi jak Modern Talking to powinnas zostac zabanowana zebys nigdy wiecej nie pisala takich bzdur :lol: no ale fat, takie same literki wiec to oczywiste hahaha
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

Do jkris. Nie chciałąm się z tobą kłócić. Nie chodziło mi o miłość w sensie podobania się i planów wobec Dietera i Marka. Ale o to, że kochamy ich muzykę. Ale nieważne... czasz zakopać topór wojenny :)
jkris

Post autor: jkris »

DySkietkaDS pisze:Do jkris. Nie chciałąm się z tobą kłócić. Nie chodziło mi o miłość w sensie podobania się i planów wobec Dietera i Marka. Ale o to, że kochamy ich muzykę. Ale nieważne... czasz zakopać topór wojenny :)
nie no spoko ;) ja poprostu mam alergie na te "alfy" a Bohlen wg mnie od konca MT napisal tylko 1 fajna piosnke Bizzare Bizzare. ale Ty pewnie jestes z innego pokolenia i blizsza jest Ci jego aktualna tworczosc...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

1. You Can Get It (Single Version) 3:33
2. You Can Get It (Modern Mix) 3:33
3. You Can Get It (Karaoke Version) 3:33
4. Love Is A Game 3:37
5. Why The Kiss 3:45
6. You Can Get It (Videoclip) 3:34

Albumową wersją głowy sobie nawet nie zawracano. Nooo to teraz jestem ciekaw jak to zabrzmi, szczególnie Modern Mix :D
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Obrazek
:D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

EXTRAśNA FOCIA :lol: ,ciekawa jestem tego clipu :shock:

A wracając do wcześniejszych postów...to troche tolerancji dla "kochających inaczej",przyzwyczailiśmy się do - rudych,grubych,chudzielców,piegowatych,bez zebów i Bóg wie czego i kogo jeszcze (nie obrażając nikogo),to przyzwyczaimy sie do takich ludzi,a może Dieterowi jakaś odmiana by sie przydała :wink: hehe
Awatar użytkownika
MT_Online
Kontakt:

Post autor: MT_Online »

atlantyda ;o) pisze:a może Dieterowi jakaś odmiana by sie przydała Wink hehe
jeszcze tego by brakowało by na starość zboczeńcem się stał :/
ODPOWIEDZ