Konkurs Tańca Eurowizji i Thomas
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Konkurs Tańca Eurowizji i Thomas
No to zapraszam do komentowania najnowszego pomysłu Thomasa....
-
jkris
- Soldier
No,jak sie widzi takiego Thomasa to nie wiadomo co nas moze czekac... http://pazurki-karin.blog.onet.pl/
W kazdym razie ja jestem ZA !
W kazdym razie ja jestem ZA !
- Elltoja
- Feliks Maliszczak
- Kontakt:
Thomas Anders w Konkursie Tańca Eurowizji
Thomas umie świetnie tańczyć i życzę mu żeby zdobył pierwsze miejsce ale czy mu się uda.
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
- Pioetrek
- Kontakt:
Thomasowi życzę powodzenia ale wydaje mi się, że więcej będzie to miało współnego z eurowizyjnym śpiewaniem niż z Tańcami z Gwiazdami.
Tzn. głównym elementem show będzie jednorazowe dawanie punktów podczas gdy w TzG bardziej liczył się wyścig między poszczególnymi parami, obserwowanie postępów w tańcu przez kolejne odcinki, oceny kontrowersyjnego jury. A tutaj chyba będzie jedno lub dwudniowa impreza w której raczej nikt nikogo nie będzie objeżdżał za kiepskie kroki.
Pozdrawiam
Piotrek
Tzn. głównym elementem show będzie jednorazowe dawanie punktów podczas gdy w TzG bardziej liczył się wyścig między poszczególnymi parami, obserwowanie postępów w tańcu przez kolejne odcinki, oceny kontrowersyjnego jury. A tutaj chyba będzie jedno lub dwudniowa impreza w której raczej nikt nikogo nie będzie objeżdżał za kiepskie kroki.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Soldier
No i niestety moje kciuki nie pomogly...
Thomas przegral -na 3 pary byli trzeci i dostali tylko 7% glosow
. Na pocieszenie dodam,ze para ktora wygrala dostala 49% hmmmm i byla naprawde na wysokim poziomie. Moim zdaniem zle byla wybrana muzyka -Thomas wlasciwie chodzil a nie tanczyl-bylo to chyba hiszpanskie passadoble(nie wiem czy tak sie pisze,ale niewazne). No,ale chociaz nagralam sobie ten wystep 
-
Mikiki
-
Sylwia30
thomas przegrał w elimiancjach tańca do eurowizji
Przykre że Thomas wczoraj przegrał....chociaż tak coś czułam. Uwazam że głos ma przepiekny, ale ruchów do tańca to chyba nigdy specjalnie nie miał, a po drugie to przecież on wcale nie tańczył tylko chodził. Uwielbiam go jako piosenkarza, ale szczerze mówiąc wczoraj było mi za niego wstyd....
- Feliks Maliszczak
- Kontakt:
- Soldier