coś melodyjnego...
-
jason
coś melodyjnego...
witajcie.znam twórczoś Bohlena tylko od strony CC CATCH,BS,MT.ale wiem ze współpracowal tez z innymi wykonawcami.dlatego chcialbym Was zapytac jakiego wykonawce lub zespół,ktory współpracowal z Bohlenem, warto jeszcze posłuchac?konkretnie chodzi mi o styl zblizony do c.c.catch czyli lekki i melodyjny.
- Adek
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
riccardo1989
- Dr Mabuse
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
No i warto też wspomnieć o Lesie McKeownie - http://www.moderntalking.pl/inni/index. ... na=les.htm (można obejrzeć klipy do wszystkich piosenek).
Jak piszesz tak cię widzą.
- disco-man
No coż , ja osobiście uwielbiam album Roya Blacka - Rosenzeit i naprawde gorąco Tobie go polecam. Al Martino również jest bardzo melodyjny i przyjemny. Najbardziej jednak Ci polecam utwory; Ann Turner-I'm your lady-to prawdziwa perla! Ricky Shayne- Once i' gonna stay forever-jedna z najcudowniejszych piosenek Didiego i Blue- Stars, niesamowity utwor który zawsze mnie fascynuje i nigdy nie mam go dośc!!
- Dr Mabuse
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Daniel
A czy przypadkiem Jessici to nie produkował Axel Breitung z Silent Circle?
Mozliwe, ze piosenki "C'est La Vie, Mon Cherie" akurat nie, ale "Like a Burning Star" juz tak - nawet cala aranzacja przypomina piosenki Silentów, ze slynnym "Touch In The Night" na czele.
Wiec jesli chce ktos posluchac bardzo dobrej muzyki, troche na nute Bolenowska - to polecam Silent Circle i Jessice. Nie bedzie zalowal
A co do samego Breitunga, to procz "macierzystego" zespolu wylansowal tez... DJ'a Bobo - album "There Is A Party" (najlepszy album Bobo) to produkcja Axela. Natomiast z Dieterem wspolpracowal przy plytach Modern Talking "America" i "Victory".
Mozliwe, ze piosenki "C'est La Vie, Mon Cherie" akurat nie, ale "Like a Burning Star" juz tak - nawet cala aranzacja przypomina piosenki Silentów, ze slynnym "Touch In The Night" na czele.
Wiec jesli chce ktos posluchac bardzo dobrej muzyki, troche na nute Bolenowska - to polecam Silent Circle i Jessice. Nie bedzie zalowal
A co do samego Breitunga, to procz "macierzystego" zespolu wylansowal tez... DJ'a Bobo - album "There Is A Party" (najlepszy album Bobo) to produkcja Axela. Natomiast z Dieterem wspolpracowal przy plytach Modern Talking "America" i "Victory".
- only love
- Kontakt:
no przecież chyba to jest na naszej stronce w katalogach ... są tam chyba wszystkie kompozycje dietera (tytuły i wykonawcy> oraz piosenki mu przypisywane
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Peter
Re: coś melodyjnego...
Indiggo i Alex Klaws Stay with me tonight i Maniac, ale za wiele na jego płytach nie znajdziesz takich rzeczy. Polecam jeszcze Marka Medlocka YCGI, Why the kiss, Love is a game i Summer love. Dalekie to wszystko od Caro ale bardzo melodyjne.jason pisze:witajcie.znam twórczoś Bohlena tylko od strony CC CATCH,BS,MT.ale wiem ze współpracowal tez z innymi wykonawcami.dlatego chcialbym Was zapytac jakiego wykonawce lub zespół,ktory współpracowal z Bohlenem, warto jeszcze posłuchac?konkretnie chodzi mi o styl zblizony do c.c.catch czyli lekki i melodyjny.
- Peter
Re: coś melodyjnego...
Warto również posłuchać płyty Nino de Angelo - Samuraj. Kolejny przykład geniuszu Bohlena. Dla mnie 1 z 5 najlepszych płyt Bohlena. Fajna jest także Some hearts are diamonds Chrisa Normana.