Pożegnalny koncert MT na YouTube

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
vader

Pożegnalny koncert MT na YouTube

Post autor: vader »

America - oh it's saturday night
America - lazer beams, and lights

http://img291.imageshack.us/my.php?image=mtbljr9.png
mojej roboty ;)
Awatar użytkownika
Gonzo

Post autor: Gonzo »

Dzięki vader już oglądam :) jestem ciekaw bo tego koncertu nie widziałem.
Awatar użytkownika
Didi115

Post autor: Didi115 »

hello vader szkoda że ten koncert był pożegnalny :( a mogłoby być tak fajnie gdyby razem grali.Poszukaj sobie na you tube najnowszych wersji ich starych przebojów ,mixów i remixów.Didi115.
jkris

Post autor: jkris »

Boze, to wycie Bohlena w refrenie Don't make me blue jest niemilosierne. Na miejsca Thomasa przestalbym spiewac i powiedzial do Dietera- SKONCZ WASC, WSTYDU OSZCZEDZ :evil:
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Post autor: Mona Lisa »

Super koncert!Szkoda,że nie bisowali,mam dwa reportaże z tego koncertu gdzie wypowiada się Didi i Thomas-ten koncert wiele dla nich znaczył!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

A ja mam ten koncert na dvd,nagrany prywatną kamerą :)
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Ja też! :wink:
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Adi

Fajnie ze jest internet dzisiaj &;D

Post autor: Adi »

Cieszę się, że internet stał się dzisiaj dobrem tak bardzo powszechnym, ponieważ dzięki jego wynalzcom i ludziom , ktorzy rozwijają jego możliwości mam teraz wspaniałą okazję również dzięki wam drodzy forumowicze obejrzeć utwory z pożegnalnego koncertu MODERN TALKING.
Nigdy nie było mi dane być na żadnym koncercie choć bardzo chciałem a w latach świetności zespołu nie tak łatwo i wcale nie tak tanio można było pojechać na koncert. Aczkolwiek dla mnie ze Szczecina było zawsze najbliżej do Berlina jakby nie patrzeć :) niż tułać się pociągiem do Katowic albo jeszcze gdzieś w Polskę. Niestety w tamtych latach przynajmniej do roku 2003 nie za bardzo było mnie stać na wyjazdy na kocerty. Przecież wiadomo, ze bilety na koncert to nie wszystko. Do tego przejazd w tą i spowrotem, jakieś jedzenie czy picie albo i nocleg. Kiedyś MODERN TALKING miał byc w Świnoujściu w czerwcu ale coś nie wyszło organizatorom? Dlatego dziękuję za wszystkie fajne linki :D
Ale wierzę, ze na pewno jeszcze zdążę byc na koncercie THOMASA lub DIETERA, wszak nie zakończyli jeszcze swojej działalności muzycznej :P
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
jkris

Post autor: jkris »

czesc Adi ;-)
ja tez ze Szczecina. mnie udalo sie byc w '98 w Poznaniu. pamietam, ze bilet kosztowal 50zł. teraz nasze polozenie umozliwia korzystanie z dobrodziejstw niemieckich koncertow, choc tez roznie bywa. 2 lata temu pojechalem na koncert m.in Sandry i niestety okazalo sie, ze dzien wczesniej odwolala swoj wystep :evil: no ale byl tez chris norman i alcazar wiec nie bylo tak zle...
Awatar użytkownika
lollo3

Re: Fajnie ze jest internet dzisiaj &;D

Post autor: lollo3 »

Adi pisze: Nigdy nie było mi dane być na żadnym koncercie choć bardzo chciałem
Ja byłem na koncercie 21 maja 1987r w katowickim Spodku.Do dzisiejszego dnia jest to jedna z najmilszych chwil w moim życiu. :D :D :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Ja byłem na koncercie BS w SPODKU w 92 roku i później na koncercie MT w 98 roku w SPODKU i na Torwarze...
Spokojem można kamień ugotować...
ODPOWIEDZ