Kuba Wojewódzki
-
tomek golden
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
- kicek
Heh, właśnie widziałem zwiastun Kuby i mnie zamurowało jak usłyszałem YMHYMS'98 (Wojewódzki: "Wytnijcie to")
.
Arek, nie znak zapytania tylko wykrzyknik postaw na końcu zdania
.
Arek, nie znak zapytania tylko wykrzyknik postaw na końcu zdania
Ostatnio zmieniony śr maja 23, 2007 21:27 przez kicek, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
Mam taką obserwację: otóż Ivan zapytany o MT tłumaczył się, że 16 lat itd. ale co ciekawe refren odśpiewał poprawnie. Wydaje mi się, że przestraszył się co ludzie powiedzą (czyli uległ zjawisku o którym w drugiej części programu Wojewódzki rozmawiał z Marcinem Millerem), że niby obciach.
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Dr Mabuse
-
Mefistofeles
- lollo3
Oto i link http://kuba.onet.pl/1,2252845,1,29124,multimedia.htmlMefistofeles pisze:Ma ktoś link pls.Chce to zobaczyć.You are not alone.

- Malediwy
- Didi115
Potwierdzam te słowa ,Ivan wygłądał jakby na zawstydzonego a już docinki Kuby pozostawię bez komentarza ten człowiek i tak już sięgnął dna więc niżej już nie upadnie.Można by się wręcz obrazić o te jego słoa,cóż ale przecież to tylko"Powiatowy".Pioetrek pisze:Wydaje mi się, że przestraszył się co ludzie powiedzą (czyli uległ zjawisku o którym w drugiej części programu Wojewódzki rozmawiał z Marcinem Millerem), że niby obciach.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
http://kuba.onet.pl/1,2252845,1,29124,multimedia.html
...a mi się nie otwiera żaden film z tej str.
Nic nie mogę obejrzeć
Może Ktoś z Was ma to nagrane na vhs lub dvd
Wymienię się na coś...np.DIETER DER FILM z polskimi napisami
...a mi się nie otwiera żaden film z tej str.
Nic nie mogę obejrzeć
Może Ktoś z Was ma to nagrane na vhs lub dvd
Wymienię się na coś...np.DIETER DER FILM z polskimi napisami
- Endrjiu
http://www.youtube.com/watch?v=GnA5bG1OFWM - tu można obejrzec cały program Wojewódzkiego z Ivanem Komarenko i Marcinem Millerem.
Swoją drogą strasznie mnie zdziwił Kuba wypowiadając się o tym, że muzyka tego typu jak : disco polo, pop dance to kicz. Chłop ma 40 lat a chce zachowywać sie jak nastolatek. Może akurat Modern Talking nie słuchał jak był młody, ale napewno jak jego rówieśnicy tak, to raczej nie komentował tego tak bardzo. Ivan tak jakby był troche zdenerwowany tym co ludzie o nim powiedzą, jeszcze Kuba mu docinał. Nienawidzę takich sytuacji, gdy ktoś jest mocny w gębie i chce to pokazać, że ma jakąś tam przewagę
Jego program nigdy mnie nie interesował. Marcin Miller w czasie rozmowy bardzo ładnie wychodził z jakichkolwiek komentarzy. Ale zastanawia pytanie, co poniektórzy mają do tego, że jakiś osiemnastolatek słucha piosenek, które nie są w modzie przez nastolatków. Lepiej słuchać to co kto lubi, niż to co w modzie, mimo, że nie podoba się
Pozdrawiam i przepraszam za chaotyczny post, ale wiele by było by mówić, a chciałem tylko to co najważniejsze według mnie. 
Swoją drogą strasznie mnie zdziwił Kuba wypowiadając się o tym, że muzyka tego typu jak : disco polo, pop dance to kicz. Chłop ma 40 lat a chce zachowywać sie jak nastolatek. Może akurat Modern Talking nie słuchał jak był młody, ale napewno jak jego rówieśnicy tak, to raczej nie komentował tego tak bardzo. Ivan tak jakby był troche zdenerwowany tym co ludzie o nim powiedzą, jeszcze Kuba mu docinał. Nienawidzę takich sytuacji, gdy ktoś jest mocny w gębie i chce to pokazać, że ma jakąś tam przewagę
"Aby przejść 100 mil trzeba zrobic pierwszy krok"
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt: