Nigdy nie myślałem, że DB wystąpi jeszcze w Polsce.
A tu taka informacja
Bohlen w Polsce - 02.12.2024 Warszawa
-
cryptom
Bohlen w Polsce - 02.12.2024 Warszawa
NIE DLA PiS-uaru
- Malediwy
Re: Bohlen w Polsce - 4.12.2024 Warszawa
Ale data koncertu, 02.12.24 a nie jak w temacie wątku 04.12.24, jest dość niefortunna z mojego punktu widzenia...
29.12.24 (piątek) koncert w Rydze a 01.12.24 (niedziela) w Tallinie. Fajny więc weekend na wycieczkę w tamte strony. Ale jak tu potem z Tallina na następny dzień planować przyjazd do Warszawy? Nawet znajdując jakieś połączenie lotnicze do południa w poniedziałek 02.12. to trzeba liczyć się z jakąś obsuwą czasową itp... Znam takiego, co pyta DB czy nie mógłby zabrać się razem z nim samolotem z Tallina do Warszawy
To chyba jedyna opcja dająca gwarancję, że nie spóźni się na koncert więc życzę powodzenia
Jest on już przez DB rozpoznawany jako jego wierny fan (sam byłem tego świadkiem) więc, kto wie, kto wie... 
29.12.24 (piątek) koncert w Rydze a 01.12.24 (niedziela) w Tallinie. Fajny więc weekend na wycieczkę w tamte strony. Ale jak tu potem z Tallina na następny dzień planować przyjazd do Warszawy? Nawet znajdując jakieś połączenie lotnicze do południa w poniedziałek 02.12. to trzeba liczyć się z jakąś obsuwą czasową itp... Znam takiego, co pyta DB czy nie mógłby zabrać się razem z nim samolotem z Tallina do Warszawy
Spokojem można kamień ugotować...