Z przykrością jest mi Was powiadomić,że Nasza koleżanka Dorsinek zmarła 24 lipca 2017,przed chwilą dostałam maila od jej mamy.
Dorsinek przetłumaczyła książkę "100 prozent Anders" za którą bardzo bardzo jej dziękuję. Dziękuję również za współpracę w tłumaczeniu artykułów Modern Talking ,Thomasa i innych,które możecie przeczytać na fb na profilach ,które prowadzę.
To to była kobieta? A pamiętam wiadro pomyj na nią że chce zarobić na tłumaczeniu biografii TA. Ja tam nie widzę niczego złego jeśli ktoś uczciwie wykonuje swoja pracę i chce czerpać z niej owoce. I jeśli VAT od tego idzie nie ma w tym niczego złego ale takie wylewanie pomyj to taka narodowa cecha większości polskich internautów, nie ważne komu ważne by komuś dowalić czy jak mówi gimbaza: zmasakrować, wielce niesprawiedliwe wobec tej akurat osoby. Nie znałem Dorsinek, ale nie naraziła mi się niczym, mało mogę o niej powiedzieć ale powiem, że każdego szkoda, ludzie zdecydowanie za szybko stąd odchodzą, może tam gdzie teraz są zmarli jest więcej życia niż tu? Oby.
Pokój Jej Duszy, szacun za wykonanie tak wielkiej pracy.
{*]
Przykro czytać gdy któryś z forumowiczów zmarł. Niech ta forumowiczka spoczywa w spokoju.
LieberThomas - Du bist mein schönstes Geschenk. Du bist der beste deutsche Sänger. Ich liebe es, deine Stimme zu hören. THOMAS ANDERS - Thank You that You are *EWIG MIT DIR*