caro’s unrealeased song

Dyskusja na temat C.C. Catch
ODPOWIEDZ
Megaruffik

caro’s unrealeased song

Post autor: Megaruffik »

Cuda się zdarzają...

https://youtu.be/-a2aWVRWc1Q
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Re: caro’s unrealeased song

Post autor: Pioetrek »

A myślałem, że będę pierwszy :) Mi nasuwa skojarzenia do Ultravox i Dancing with tears in my eyes. Co ciekawe program z października a we wrześniu już w Top100 było I can lose my heart tonight. Wg mnie wtedy jeszcze ani Dieter ani Caro nie wiedzieli czy ich współpraca będzie miała dalszy ciąg (o czym byc może też świadczy istnienie projektu Secret Star).

PS: Na FB (https://www.facebook.com/officialcccatch) jest wpis, że wkrótce więcej info o tym

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

A najciekawsze w tym wszystkim jest to, iż wystąpiła w programie "Rund", który był audycją...z NRD :shock:
No nic, czekamy na szczegóły. Może też było tak, że między Optimal a pracą z Dieterem, współpracowała jeszcze z jakimś producentem i to był po prostu finisz wspólnych działań?
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Bardzo dziwne, bo przecież gdyby to był występ TV, to od dawna byśmy to wszyscy znali.
Chyba że nie poleciał ten materiał na antenie.
A sama piosenka zupełnie nie brzmi jak Dietera. Kto to tworzył?
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Na YT właśnie dodali z tego samego dnia I can lose my heart tonight. Co do Life is eternity, zastanawiam się czy to nie jest jakiś aranż Luisa w kierunku tego co Lian Ross robiła (bo na razie szczegółów bliższych brak)

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
ODPOWIEDZ