Stworzyłem subiektywną ankietę, która będzie składała się z kilku części: niezłe, dobre, świetne, znakomite. W pierwszej, zatytułowanej "niezłe" zaznaczcie proszę piosenki, które pasują do tej kategorii. Dodam, że wybrane do tej grupy utwory prawie w całości uznaję za "niezłe". W ankiecie możecie zaznaczyć wszystkie utwory lub tylko jeden utwór, jeśli taka jest wasza wola. Dobrej zabawy
Niezłe, dobre, znakomite! MT cz.2
-
nado
Niezłe, dobre, znakomite! MT cz.2
Nowy album Thomasa Andersa "Cosmic" jest kontrowersyjny. Budzi sprzeczne emocje. Wiele osób porównuje piosenki z tej płyty do utworów Modern Talking i cieszy się z takiego nawiązania. Inni twierdzą wręcz, że album jest profanacją stylu MT i kpiną z legendy. Słyszymy inaczej. Mnie interesuje wasze podejście do muzyki duetu. Skoro twierdzicie, że "Cosmic" jest świetny, jestem ciekawy jak podejdziecie do dobrze znanych przebojów.
Stworzyłem subiektywną ankietę, która będzie składała się z kilku części: niezłe, dobre, świetne, znakomite. W pierwszej, zatytułowanej "niezłe" zaznaczcie proszę piosenki, które pasują do tej kategorii. Dodam, że wybrane do tej grupy utwory prawie w całości uznaję za "niezłe". W ankiecie możecie zaznaczyć wszystkie utwory lub tylko jeden utwór, jeśli taka jest wasza wola. Dobrej zabawy