Lubię też od TA solowe albumy które stworzył przed MT, czyli lata 90. Nie podobają mi się niektóre duety które zrobił min z Sandrą i wieloma innymi.
Który album Thomasa Andersa jest Twoim ulubionym?
- MODERN JEANNE
Re: Który album Thomasa Andersa jest Twoim ulubionym?
Który album Thomasa jest najlepszym? Z nowośc po rozpadzie MT, album Strong!.Waśnie się nim faszerowłam przez jakiś czas ostatnio. Taki pozytywny.
Lubię też od TA solowe albumy które stworzył przed MT, czyli lata 90. Nie podobają mi się niektóre duety które zrobił min z Sandrą i wieloma innymi.
I LOVE DB AND TA!
- Marcelina 63 TA*MT
Re: Który album Thomasa Andersa jest Twoim ulubionym?
Już jest rok 2023 więc wybrałabym któryś z albumów Thomasa nagranych w języku niemieckim. Z tej listy wybrałam This Time ale uwielbiam te nagrane po niemiecku. Gdy Thomas nagrał w 2017 roku Pures Leben to zaczęłam szukać niemieckich piosenkarzy i już 16 piosenkarzy niemieckich (przeważają kobiety na mojej liście ulubionych niemieckich piosenkarzy) słucham. Mam większość ich płyt. Uwielbiam słuchać jak Thomas śpiewa po niemiecku bo angielski już mi się przejadł. Thomas nagrywa świetne albumy. A teraz już nowy album nagrał Nochmal i już zamówiłam Fanbox w przedsprzedaży. Premiera tego albumu jest na październik 2023. Już nie mogę się doczekać jak przesłucham nowe piosenki Thomasa.
Nagrywa z Florianem i super są te płyty. Wszystkie te płyty uwielbiam. Thomas ma świetny głos. Najmniej lubię te płyty sprzed Modern Talking. Wolę te od 2004 wzwyż. No a te po niemiecku są wprost genialne. 
Lieber Thomas - Du bist mein schönstes Geschenk. Du bist der beste deutsche Sänger. Ich liebe es, deine Stimme zu hören.
THOMAS ANDERS - Thank You that You are *EWIG MIT DIR*
THOMAS ANDERS - Thank You that You are *EWIG MIT DIR*